Venus & Mars XL har plus size tøj til store kvinder

Leder du efter noget tøj til store kvinder? Så kig ind forbi www.venusogmarsxl.dk. Der har de nemlig samlet et flot sortiment af plus size tøj. Idéen fra Venus & Mars XL er at tilbyde tøj, som du kan få gavn af, selvom du er en stor dame eller mand – og du kan finde tøj til enhver lejlighed. Læs mere om Venus & Mars XL og deres udvalg af stilfuldt tøj til store mennesker herunder.

Få stilfuldt tøj til store kvinder hos Venus & Mars XL

www.venusogmarsxl.dk finder du et fantastisk udvalg af tøj til store kvinder. Klikker du ind på hjemmesiden, kan du gå på opdagelse i sortimentet af bluser, kjoler og leggings. Fælles for deres tøj til store kvinder er ikke kun, at det er stort i størrelsen. Det er også i høj kvalitet. Ligeledes er udvalget stort, så der er noget til enhver smag.

Ildsjælene bag Venus & Mars XL besluttede sig for at henvende sig til kvinder, der skal bruge tøj i store størrelser. Derfor fører de tøj til store kvinder i størrelserne 42 til 56. Hvis du gerne vil prøve tøjet, inden du køber det, kan du besøge deres butik på 220 kvadratmeter i Rødovre Centrum. Her vil du blive mødt af dygtige medarbejdere, som også kan hjælpe dig med kompetent rådgivning. De har meget erfaring med tøj til store kvinder.

Overvej 3 eksempler på moderigtigt plus size tøj

Hos Venus og Mars XL kan du få masser af forskelligt moderigtig plus size tøj. Skal du udvælge tre eksempler på noget af det fede tøj, kan du starte med en lækker uldfrakke. En uldfrakke fra forhandleren kan du få i en blanding af uld og polyester, hvor ulden vil holde dig varm, mens polyesteren sikrer, at der er god bevægelighed i plus size tøjet. I uldfrakken kan du få både praktiske og stilfulde lommer.

Som det andre stykke plus size tøj kan man fremhæve en flot bluse med rund halsudskæring. Den sidder løst, har 7/8 del ærmer og er i strækbar jersey kvalitet. Derfor er den både komfortabel og stilfuld. Den har snører for neden, som kan strammes ind. Den er et fremragende valg, når det kommer til moderigtigt plus size tøj.

Som den tredje beklædningsgenstand kan fremhæves et par bukser i lækkert strækbart stof. Tekstilerne er en blanding af viskose, polyester og elastan, hvilket sikrer stor bevægelighed i bukserne. Har du lyst til dette eller andet af det plus size tøj, Venus & Mars XL tilbyder, må du endelig kontakte dem i dag.