Ved du egentlig hvad en låsesmed laver?

29. december 2021

Når de fleste hører ordet låsesmed, tænker de primært på den rasende dyre nødløsning der skal til, hvis man smækker sig ude og ingen ekstranøgler har. Og det er selvfølgelig også en af låsesmedenes vigtigste funktioner – blandt andet også hos firmaet Securetec.dk. Og sikke en service. Tænk, at man kan få nogen til, helt lovligt og professionelt, at hjælpe med at bryde ind hos sig selv, når man har været en kæmpe klaphat.

Men hjælp til klodsede nøgletabere er ikke den eneste service låsesmede udfører. I det følgende får du et hurtigt overblik over deres arbejde. Og hvem ved – måske du finder ud af, at du ikke kun behøver invitere dem forbi en fortvivlet aften uden nøgler?

Låsesmede og sikringspartnere

Nøgler og sikkerhed ER deres speciale, lige meget hvordan man vender og drejer det. Men de to ord dækker over meget, og derfor er deres arbejde også meget alsidigt. Nu er det selvfølgelig ikke alle låsesmede der også tilbyder sikkerhedsservice som for eksempel Securetec.dk gør det, men de fleste har efterhånden udvidet til at dække over andet end bare nøgler.

For eksempel er adgangskontrol med chip blevet en populær løsning, og især noget mange virksomheder gør brug af. Denne løsning er genial, hvis man vil undgå at skulle skifte låse i en hel bygning, hvis en medarbejder mister en nøgle. En mistet chip kan spærres nemt og hurtigt, og det kommer derfor ikke til at påvirke de andre medarbejdere, bare fordi Laila fra regnskab igen har mistet nøglen.

Nøgler og sikkerhed – få hjælp af Securetec.dk

Som sagt er de ord, nøgler og sikkerhed, centrale for en låsesmeds arbejde – i hvert fald for blandt andet Securetec.dk’s service. Mange låsesmede har nemlig udvidet og tilbyder installation og hjælp til opsætning af alarmer og videoovervågning.

Særligt videoovervågning er ikke længere noget, der kun hører sig til i butikker. Mange private vælger også at få opsat videokameraer både inde og ude. Det giver en ekstra sikkerhed i hjemmet, både fordi man kan holde øje med huset, når man er ude, men også fordi synet af et kamera tit skræmmer tyven væk på forhånd.

Og det er ikke kun husejere, der kan gøre deres hjem mere sikkert. For overvågningskameraer bruges nemlig også i stigende grad uden for lejlighedskomplekser samt i kældre. Derudover kan en låsesmed typisk også hjælpe med servicering af dørtelefoner, hvilket også er med til at øge følelsen af sikkerhed i hjemmet betragteligt.

Relateret Artikler

Sådan skaber du den perfekte have

Sådan skaber du den perfekte have

Haven er på mange måder et af de vigtigste aspekter af tilværelsen som husejer. Om sommeren skaber din have rammerne for en masse hyggelige oplevelser. I hvert fald hvis du har en pæn og velholdt have. Det kan være et stort arbejde at holde den perfekte have, men det...

Spar penge med en varmeveksler

Spar penge med en varmeveksler

Hvis du leder efter en måde at spare penge på at opvarme dit vand på, er en varmeveksler måske den helt perfekte løsning for dig. Varmevekslere er meget mere effektive end varmtvandsbeholdere og bruger kun energi, når du rent faktisk har brug for varmt vand. Så hvis...

Billige Trægulve har plankegulv i eg og lamelparket gulv

Billige Trægulve har plankegulv i eg og lamelparket gulv

Præcis som navnet fortæller, er Billige Trægulve et glimrende sted at kigge forbi, hvis man vil købe prisstærke trægulve såsom plankegulv i eg, lamelparket gulv eller traditionelt plankegulv. Selvom butikken måske nok har skruet priserne i bund, skal man ikke bekymre...