Ved du egentlig hvad en låsesmed laver?

29. december 2021

Når de fleste hører ordet låsesmed, tænker de primært på den rasende dyre nødløsning der skal til, hvis man smækker sig ude og ingen ekstranøgler har. Og det er selvfølgelig også en af låsesmedenes vigtigste funktioner – blandt andet også hos firmaet Securetec.dk. Og sikke en service. Tænk, at man kan få nogen til, helt lovligt og professionelt, at hjælpe med at bryde ind hos sig selv, når man har været en kæmpe klaphat.

Men hjælp til klodsede nøgletabere er ikke den eneste service låsesmede udfører. I det følgende får du et hurtigt overblik over deres arbejde. Og hvem ved – måske du finder ud af, at du ikke kun behøver invitere dem forbi en fortvivlet aften uden nøgler?

Låsesmede og sikringspartnere

Nøgler og sikkerhed ER deres speciale, lige meget hvordan man vender og drejer det. Men de to ord dækker over meget, og derfor er deres arbejde også meget alsidigt. Nu er det selvfølgelig ikke alle låsesmede der også tilbyder sikkerhedsservice som for eksempel Securetec.dk gør det, men de fleste har efterhånden udvidet til at dække over andet end bare nøgler.

For eksempel er adgangskontrol med chip blevet en populær løsning, og især noget mange virksomheder gør brug af. Denne løsning er genial, hvis man vil undgå at skulle skifte låse i en hel bygning, hvis en medarbejder mister en nøgle. En mistet chip kan spærres nemt og hurtigt, og det kommer derfor ikke til at påvirke de andre medarbejdere, bare fordi Laila fra regnskab igen har mistet nøglen.

Nøgler og sikkerhed – få hjælp af Securetec.dk

Som sagt er de ord, nøgler og sikkerhed, centrale for en låsesmeds arbejde – i hvert fald for blandt andet Securetec.dk’s service. Mange låsesmede har nemlig udvidet og tilbyder installation og hjælp til opsætning af alarmer og videoovervågning.

Særligt videoovervågning er ikke længere noget, der kun hører sig til i butikker. Mange private vælger også at få opsat videokameraer både inde og ude. Det giver en ekstra sikkerhed i hjemmet, både fordi man kan holde øje med huset, når man er ude, men også fordi synet af et kamera tit skræmmer tyven væk på forhånd.

Og det er ikke kun husejere, der kan gøre deres hjem mere sikkert. For overvågningskameraer bruges nemlig også i stigende grad uden for lejlighedskomplekser samt i kældre. Derudover kan en låsesmed typisk også hjælpe med servicering af dørtelefoner, hvilket også er med til at øge følelsen af sikkerhed i hjemmet betragteligt.

Relateret Artikler

Lad persienner efter mål fuldende dit hjem

Lad persienner efter mål fuldende dit hjem

Når du vælger persienner efter mål, får du en lang række fordele, som ikke er tilgængelige med standardprodukter. For det første er persienner efter mål designet til at passe nøjagtigt til dine vinduesdimensioner, hvilket sikrer en perfekt pasform og den bedst mulige...

Drømmeland – Det perfekte sted

Drømmeland – Det perfekte sted

Er du på udkig efter nye ting til soveværelset? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Drømmeland er et godt sted at finde en ny seng. De har et bredt udvalg af senge fra kendte kvalitetsmærker, som alle er fremstillet i EU. Du kan få rådgivning, og de har...

Undgå at blive snydt af håndværkere

Undgå at blive snydt af håndværkere

Det kan være en stor opgave at finde en håndværker, hvis man ikke har prøvet det før. Det er uanset om man skal finde en tømrer, en murer eller noget helt tredje. Det kan det, fordi der findes mange aktører på markedet, men også fordi, man er i risiko for at blive...