Valg af seng

Det er en stor beslutning, hvad du skal vælge for en seng til dit barns soveværelse. Der er så mange forskellige typer og stilarter at vælge imellem, og det kan være svært at finde ud af, hvilken type der passer til dit barn. Der findes mange forskellige senge, der er ideelle til børn. Det kommer naturligvis an på barnets alder og højde. Du kan med fordel vælge en seng, der er lidt for lang for dit barn nu. Det betyder nemlig, at dit barn kan vokse i sengen, og du ikke skal ud og købe en lige forløbelig. Du bør også overveje, hvilken type madras du ønsker at købe. Nogle madrasser er bedre egnet til børn end andre. Du kan med fordel købe nogle tisselagner til dit barns seng, så du nemt kan rengøre sengen efter et uheld.

Almindelige senge med boxmadras

En almindelig seng med en boxmadras er et godt valg for folk, der ønsker en traditionel seng. Boxmadrassen er et godt valg for folk, der ønsker at tilpasse fastheden af deres madras. Det betyder også, at du kan udskifte madrassen, hvis den bliver slidt ned, uden at du behøver at udskifte hele sengerammen. En almindelig seng med en box madras er også en god og billig løsning. Så hvis du er på et budget, så kan denne senge type være det rette valg for dig.

Fordele og ulemper ved en dyr seng

Når man lægger et højt budget for en seng, vil der helt klart være en lang række af fordele at komme efter. Hvis man har et højt budget, så er der også meget større chance for, at man kan finde noget der passer lige præcis til dine behov. Forskellige indlæg og fjedre, kan være med til at yde forskellig støtte til nakke- og ryg. Hvis man for eksempel køber en latexmadras, vil man få en temperatur kontrolleret nattesøvn, så man ikke vågner i sved på varme dage. En dyrere seng vil typisk betyde en større kvalitet og holdbarhed. Ulempen ved en dyr seng, er at ikke alle har plads i økonomien til at købe en dyr seng. Man behøver ikke en dyr skræddersyet seng, hvis der ikke er et individuelt behov for det. Så en ulempe kan være at man køber en dyr seng uden at have et reelt behov for det, og dermed spilder sine penge på noget man ikke har brug for.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig.

I vores udvalg kan du finde et væld af forskellige senge, som passer ind i moderne hjem. Gå ind på Drømmesengen.dk og find den seng som du har ledt efter på tilbud. Ved at købe en seng på tilbud, så kan du altså spare mange penge. Du vil ofte kunne spare op til 20% på sengen og når sengen koster fra 20.000 kroner, så er det faktisk en del penge du kan spare ved at købe sengen på tilbud.