Vælg HMF som leverandør af din lastbilkran

Når det drejer sig om at vælge den rette leverandør af en lastbilkran, er der ikke plads til at begå fejltagelser. Derfor anbefaler vi, at du vælger HMF som din leverandør. Hvorfor? Læs med her. 

Den danske virksomhed HMF har gennem årtier markeret sig som en ledende producent af lastbilkraner. Virksomhedens rødder går helt tilbage til 1945, og siden da har HMF været på samme rette kurs og siden 1952 specialiseret sig i udviklingen af kraner, der kombinerer både styrke, brugervenlighed og kompakt design. 

Det er trods alt intet tilfælde, at HMF sælger og servicerer deres kunder med danske kvalitetskraner i mere end 30 lande, hvor de og deres partnere er til rådighed. 

Know-how taler sit klare sprog

Når man har været i branchen siden 1945 og specialiseret sig i kraner siden 1952, har man ganske enkelt en indsigt, som ikke er at finde mange andre steder. Dels følger man branchen igennem dens kraftige udvikling, hvor også nye teknologier skaber nye muligheder, men endnu vigtigere, så lærer man at matche den enkelte kunde med den rette kran og løsning. Husk på, det er enormt vigtigt, at man som kunde bliver præsenteret for en løsning, der passer en til en med de opgaver, der skal løftes i forretningsgangen. 

En salgskonsulent, som kan matche dig med den helt rette kran, er guld værd – bogstaveligt talt. Lastbilkranen står nemlig for opgaveløsning i forretningens daglige gøremål – og jo mere effektivt den kan bidrage, desto større er muligheden for fortjeneste.

En kompakt løsning efterlader eftertragtet plads

En kompakt lastbilkran er at foretrække, fordi den efterlader ekstra god plads til transport af alt lige fra køretøjer til containere eller gods. Jo mere plads du har på ladet, jo mere kan du fragte. 

Men en kompakt lastbilkran kan også være med til at gøre det nemmere at manøvrere på trange arbejdssteder og i byområder med begrænset plads. Det er især at foretrække, når man arbejder med at håndtere materialer eller udføre løfteoperationer i områder med begrænset adgang.

Glem aldrig styrke og driftssikkerhed

Når man har fået den rette løsning til sine behov, og løsningen er designet kompakt og intelligent, så mangler man blot, at den også er stærk og driftssikker. 

Løsninger fra HMF er netop dét. Driftssikkerheden betyder, at du kan forvente et minimum af nedetid, hvilket er essentielt, eftersom nedetid betyder et tab af omsætning. 

I stedet kan du forvente en lastbilkran, som opretholder en høj grad af produktivitet – og kan tåle de opgaver, den bliver udsat for at skulle løfte.