Tips og tricks til at gøre familieferien med de yngste til en bragende succes

8. juli 2022

Når sommeren står på sit højeste, betyder det ferie for de fleste. Måske er man så heldig at man skal på en international ferie, og ned under varmere himmelstrøg. Dette bør jo være den rene afslapning, men når man har alle arvingerne med på tur, kan der opstå en den bump på vejen. Her findes lidt gode tips til at få en brun hud fremfor grå hår på din ferie.

Selve rejsen frem og tilbage

Flyrejser er bare mindre stressende end bilrejser, fordi der er mindre formalia, når man pakker sydfrugterne og kører til Gardasøen i stedet. Men hvis man er opmærksom på en faldgrube eller to, så kan man snildt klare turen igennem gaten. Når man rejser som en børnefamilie, skal ungerne først og fremmest være vaccineret imod hvad end der er pålagt én ved indtrædelse i det pågældende land. Dette gælder dog for det meste kun oversøiske rejser, men check det alligevel, og undgå sure miner ved check-in.

Som barn kan man heller ikke rejse ”på” en forælders pas længere, og selv spædbørn skal have sit eget, samt at børns skal være gyldige 6 måneder efter hjemrejse.

Når transporten er overstået og ferien melder sig

Hvis man tager ned over sydligere breddegrader, så er solbeskyttelse det absolut vigtigste for børn. Husk parasol og badetøj, som dækker meget af deres sarte hud.

Derudover kunne det også være en idé med lidt ekstra babymad, i tilfælde af at jeres baby ikke kan lide det, som findes på det pågældende hotel.

Et smart trick er at huske baby-alarmen samt en rejseseng til baby, for så kan I lige snuppe et par minutter i solen ved poolen, imens yngste arvingen bobler inde på det kølige hotelværelse.

Så er der kun tilbage at sige god tur og rigtig god sommerferie.

Relateret Artikler

Alt du behøver at vide om sexlegetøj

Alt du behøver at vide om sexlegetøj

Sexlegetøj kan være en fantastisk måde at krydre dit sexliv på, tilføje nye fornemmelser og udforske nye måder at udforske nydelse på. Uanset om du lige er begyndt, eller du har en vis erfaring med legetøj til sex, er det vigtigt at forstå det grundlæggende, så du kan...

Fordelene ved en busreklame for at nå ud til et stort publikum

Fordelene ved en busreklame for at nå ud til et stort publikum

Hvis du leder efter en effektiv måde at nå ud til et stort publikum på, er busreklamer værd at overveje. Busreklamer har eksisteret i årtier, og det er stadig en af de mest omkostningseffektive former for udendørs reklame. Der er mange fordele ved at investere i en...

Hvorfor sydafrikansk rosevin er den perfekte sommerdrik

Hvorfor sydafrikansk rosevin er den perfekte sommerdrik

Hvis du leder efter en let og forfriskende drink, der kan gøre dine sommerdage endnu lysere, skal du ikke lede længere end til sydafrikansk rosevin. Denne delikate lyserøde vin er fyldt med smag og er fremstillet af en række forskellige druer, hvilket giver den en...