Tips og tricks til at gøre familieferien med de yngste til en bragende succes

8. juli 2022

Når sommeren står på sit højeste, betyder det ferie for de fleste. Måske er man så heldig at man skal på en international ferie, og ned under varmere himmelstrøg. Dette bør jo være den rene afslapning, men når man har alle arvingerne med på tur, kan der opstå en den bump på vejen. Her findes lidt gode tips til at få en brun hud fremfor grå hår på din ferie.

Selve rejsen frem og tilbage

Flyrejser er bare mindre stressende end bilrejser, fordi der er mindre formalia, når man pakker sydfrugterne og kører til Gardasøen i stedet. Men hvis man er opmærksom på en faldgrube eller to, så kan man snildt klare turen igennem gaten. Når man rejser som en børnefamilie, skal ungerne først og fremmest være vaccineret imod hvad end der er pålagt én ved indtrædelse i det pågældende land. Dette gælder dog for det meste kun oversøiske rejser, men check det alligevel, og undgå sure miner ved check-in.

Som barn kan man heller ikke rejse ”på” en forælders pas længere, og selv spædbørn skal have sit eget, samt at børns skal være gyldige 6 måneder efter hjemrejse.

Når transporten er overstået og ferien melder sig

Hvis man tager ned over sydligere breddegrader, så er solbeskyttelse det absolut vigtigste for børn. Husk parasol og badetøj, som dækker meget af deres sarte hud.

Derudover kunne det også være en idé med lidt ekstra babymad, i tilfælde af at jeres baby ikke kan lide det, som findes på det pågældende hotel.

Et smart trick er at huske baby-alarmen samt en rejseseng til baby, for så kan I lige snuppe et par minutter i solen ved poolen, imens yngste arvingen bobler inde på det kølige hotelværelse.

Så er der kun tilbage at sige god tur og rigtig god sommerferie.

Relateret Artikler

Det rigtige rideudstyr er ikke noget der kommer af sig selv

Det rigtige rideudstyr er ikke noget der kommer af sig selv

Alt i Rideudstyr finder du lige her ! Skal dine nye lange ridestøvler også være i den højeste kvalitet og vil du gerne have hjælp til at få taget de helt rigtige mål inden du bestiller? Så skal du komme forbi Gymnastik og ridesport i dag - Vi er ikke eksperter i...

Tv borde er en fantastisk måde at holde dit tv på

Tv borde er en fantastisk måde at holde dit tv på

Tv borde er en fantastisk måde at holde dit tv på og samtidig holde det i et behageligt niveau. De fås i mange forskellige stilarter og materialer, så du kan finde et, der passer perfekt til dit tv. TV borde med døre og skuffer er gode til opbevaring af...

Mangler du hjælp til svære ting i livet?

Mangler du hjælp til svære ting i livet?

Der kan ske svære ting i livet, hvor man har brug for andres hjælp. Sommetider kan det være meget svært at bede andre om hjælp. Det kan måske føles flovt, at man ikke selv kan klare hele mosten, men det er ikke spor flovt. Det er derimod ret flot, at man er i stand...