Sko til alle årstider og til alle børn

Det er næsten ikke til at koge ned på få ord, hvad der findes af fodtøj, som man faktisk helst skal eje for at kunne gå ideelt ud i ethvert slags vejr. Der er ikke bare én slags sko til hver årstid. Til visse årstider er der tre eller måske endda flere slags sko, som vil hjælpe dig godt på vej. Derudover er der også sko til sportsgrene.

En bunke af sko

Du vil sandsynligvis gerne give dit barn de bedste muligheder for at kunne deltage ubesværet i legen i børnehaven eller skolen. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at de nødvendigvis skal eje alle forskellige slags sko, der findes. Et par kan også gøre det, og desuden er alle årstider jo ikke samtidige, så man kan sagtens sprede udgifterne til sko relativt ud over hele året. Et link til en masse forskellige skovarianter til børn og babyer er her: https://luxkidz.dk/48-boernesko-og-babysko. Luxkidz.dk har generelt et stort udvalg af tøj til børn og babyer. Eksempler på forskellige sko til bare sommerårstiden er: sandaler, klipklapper, badesandaler, kondisko og sneakers. Man behøver utvivlsomt ikke at have dem alle, men mange af dem er det praktisk at have alligevel. Til efteråret er både sneakers og gummistøvler brugbare, mens vinteren byder på vejr til vinterstøvler, termostøvler og muligvis snowboardsko eller skistøvler.

Genbrug

Du kan ånde lettet op, hvis du allerede nu sidder og beregner de årlige udgifter til sko ud fra ovenstående skoforslag. Som sagt er alle skoene ikke nødvendige – nogle er blot alternativer til andre. Derudover kan mange af dem bruges til flere årstider. For eksempel blev der ikke nævnt noget om nogen særlige sko til foråret. Det skyldes, at man til foråret uproblematisk kan bruge de samme sneakers og/eller kondisko som om sommeren. Er det nødvendigt/relevant, kan du endda ty til at give dit barn gummistøvler fra efteråret på.