Skab et allergifrit hjem

5. august 2021

Allergi kan være et frustrerende problem. Over 1 million danskere lider af en eller anden form for allergi. Det kan være kontaktallergi, som man kan få af parfume, metaller, konserveringsstoffer og farvestoffer. Det kan også være straksallergi, som forårsages af pollen, husstøvmider og dyrehår.

Uanset hvilken type af allergi, som du lider af eller et nært familiemedlem lider af, så er det vigtigt at holde et rent hjem. En rent og ryddeligt hjem kan nemlig mindske allergien.

Gode tips til et allergifrit hjem

  • Skift dit sengetøj ofte. Vask det gerne en gang om ugen og luft det også gerne udendørs på tørrestativet.

  • Vask selve dynen og hovedpuderne minimum én gang om året. Her samler sig ufattelig meget støv, som vi sover sammen med hver eneste nat.

  • Vælg noget vaskemiddel og skyllemiddel fra Neutral. Med Neutral vaskemiddel er du altid sikret et helt fantastisk vaskeresultat uden parfume og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

  • Skru op for varmen om vinteren. På denne måde holder du luftfugtigheden nede – hold gerne temperaturen på minimum 20 grader i alle boligens rum og hele året rundt.

  • Ryd op under møbler. Lad være med at have for meget rod samlet under sengen og sofaen. På denne måde samler der sig ikke en masse husstøvmider. Husk desuden at støvsuge jævnligt.

  • Skab noget gennemtræk. Luft gerne ud tre gange om dagen i 10 minutter ad gangen. Planlæg det gerne med når der skal laves mad eller bades.

  • Tør ikke tøjet indendørs. Hæng dit tøj udendørs, så du ikke får for meget støv ind i boligen.

Hvis du følger disse råd og tips vil du opnå et næsten allergifrit hjem. Sørg desuden for at jævnligt støve af og tage den værste rengøring. Støv samler sig utroligt hurtigt, og derfor er det en fordel, at altid tage lidt ad gangen, så det ikke hober sig op.

Relateret Artikler

Alt du behøver at vide om sexlegetøj

Alt du behøver at vide om sexlegetøj

Sexlegetøj kan være en fantastisk måde at krydre dit sexliv på, tilføje nye fornemmelser og udforske nye måder at udforske nydelse på. Uanset om du lige er begyndt, eller du har en vis erfaring med legetøj til sex, er det vigtigt at forstå det grundlæggende, så du kan...

Fordelene ved en busreklame for at nå ud til et stort publikum

Fordelene ved en busreklame for at nå ud til et stort publikum

Hvis du leder efter en effektiv måde at nå ud til et stort publikum på, er busreklamer værd at overveje. Busreklamer har eksisteret i årtier, og det er stadig en af de mest omkostningseffektive former for udendørs reklame. Der er mange fordele ved at investere i en...

Hvorfor sydafrikansk rosevin er den perfekte sommerdrik

Hvorfor sydafrikansk rosevin er den perfekte sommerdrik

Hvis du leder efter en let og forfriskende drink, der kan gøre dine sommerdage endnu lysere, skal du ikke lede længere end til sydafrikansk rosevin. Denne delikate lyserøde vin er fyldt med smag og er fremstillet af en række forskellige druer, hvilket giver den en...