Skab et allergifrit hjem

5. august 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Allergi kan være et frustrerende problem. Over 1 million danskere lider af en eller anden form for allergi. Det kan være kontaktallergi, som man kan få af parfume, metaller, konserveringsstoffer og farvestoffer. Det kan også være straksallergi, som forårsages af pollen, husstøvmider og dyrehår.

Uanset hvilken type af allergi, som du lider af eller et nært familiemedlem lider af, så er det vigtigt at holde et rent hjem. En rent og ryddeligt hjem kan nemlig mindske allergien.

Gode tips til et allergifrit hjem

  • Skift dit sengetøj ofte. Vask det gerne en gang om ugen og luft det også gerne udendørs på tørrestativet.

  • Vask selve dynen og hovedpuderne minimum én gang om året. Her samler sig ufattelig meget støv, som vi sover sammen med hver eneste nat.

  • Vælg noget vaskemiddel og skyllemiddel fra Neutral. Med Neutral vaskemiddel er du altid sikret et helt fantastisk vaskeresultat uden parfume og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

  • Skru op for varmen om vinteren. På denne måde holder du luftfugtigheden nede – hold gerne temperaturen på minimum 20 grader i alle boligens rum og hele året rundt.

  • Ryd op under møbler. Lad være med at have for meget rod samlet under sengen og sofaen. På denne måde samler der sig ikke en masse husstøvmider. Husk desuden at støvsuge jævnligt.

  • Skab noget gennemtræk. Luft gerne ud tre gange om dagen i 10 minutter ad gangen. Planlæg det gerne med når der skal laves mad eller bades.

  • Tør ikke tøjet indendørs. Hæng dit tøj udendørs, så du ikke får for meget støv ind i boligen.

Hvis du følger disse råd og tips vil du opnå et næsten allergifrit hjem. Sørg desuden for at jævnligt støve af og tage den værste rengøring. Støv samler sig utroligt hurtigt, og derfor er det en fordel, at altid tage lidt ad gangen, så det ikke hober sig op.

Relateret Artikler

Derfor bør escape room være din go-to aktivitet med vennerne

Derfor bør escape room være din go-to aktivitet med vennerne

Det er vigtigt, at du sørger for at tilbringe kvalitetstid med dine venner, når I alle har tid til at mødes. Hertil er det en god ide at have gode ideer til aktiviteter, som du og dine venner kan lave. Her kan du læse om, hvorfor escape room bør være din go-to...

Din hud har behov for fugt og pleje

Din hud har behov for fugt og pleje

Huden er kroppens største organ. Derfor har den også behov for masser af fugt og pleje, således den kan blive ved med at være sund og fyldt med glans. Og det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til huden i vores ansigt. Denne er nemlig særdeles udsat,...

Find dit Whiteboard med låger og lås her

Find dit Whiteboard med låger og lås her

Whiteboardtavler er efterhånden med årene blevet fast inventar hos mange danske virksomheder og i klasselokaler rundt i hele landet. Det er simpelthen blevet så populært og efterspurgt, fordi whiteboardtavler kan bruges meget universelt. Det vil sige, at hvis du køber...