Skab bedre kommunikation på din arbejdsplads med Telavox

29. december 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Det kan være svært at få alle trådene til at hænge sammen, når man arbejder i et stort firma. I et stort firma er der rigtig meget både intern- og eksternkommunikation, så arbejdsdagen kan godt blive forvirrende, hvis man ikke holder tungen lige i munden.

Mange firmaer klarer nemlig deres interne kommunikation på mange forskellige platforme. Dette er ikke den optimale løsning, da der kan komme utrolig meget spildtid ud af at tjekke forskellige platforme hele tiden for at tjekke, om man har fået den information, man skulle have fået.

Dette er der heldigvis en løsning på. Hvis du vil høre mere kan du trygt læse med videre eller se en demo af telavox online her.

Telavox samler din interne og eksterne kommunikation

Telavox er en platform, din virksomhed kan bruge fra både deres mobil, tablet, computer og så videre. Det er en måde at samle alt både intern- og eksterninformation et sted. På den måde behøver dig og dine kollegaer ikke hele tiden skifte mellem forskellige platforme, men har det hele samlet et sted.

Med Telavox kan du også se hvornår dine kollegaer er online og offline. Denne funktion kan være rigtig god, hvis du gerne vil have kollegaer med sundt mentalt helbred. Det er nemlig sådan, at mange tager jobbet med hjem, og på den måde aldrig rigtig får slappet af. Med Telavox kan du sætte dig selv i offline tilstand sådan, at folk godt ved de først kan kontakte dig, når du sætter dig i online tilstand igen.

Arbejd hjemme? -Intet problem

Efter coronaepidimien har vi fundet ud af, at vi godt kan arbejde hjemmefra. Hjemmearbejde giver utroligt mange muligheder for folk med børn, der måske er syge, men kan også spare nogle mennesker for noget seriøst transporttid.

Med Telavox kan du nemt arbejde sammen med dine kollegaer i trygheden af dit eget hjemmekontor. Der er nemlig mange samarbejdsfunktioner, der alle sammen fungerer flydende og let.

Når man arbejder sammen er det vigtigt, at man kan se hinanden, men den klarer Telavox også. Med Telavox kan man nemlig nemt lave webcam opkald, og man kan sågar gøre det med flere mennesker.

Undgå tidsspild

Det er ikke nogen hemmelighed at vi bruger for meget tid på vores mail, når vi er på arbejde. Hvis du og dine kollegaer bruger Telavox, undgår I den spildtid det tager fra jer, når I går ind på jeres mail, og også er nødt til at tjekke alle de ikke arbejdsrelaterede informationer, der står der.

 

Relateret Artikler

Gamer PC – den spilglade gamer

Gamer PC – den spilglade gamer

Er du glad for at game? Leder du efter en computer, hvorpå du kan spille Counter Strike, League of Legends eller Fallout? Så bør du overveje at anskaffe dig en rigtig gamer PC. Det er yderst vigtigt, at man har det helt rigtige udstyr, når man skal sidde og game. Det...

Optimér din spiloplevelse med en gaming pc

Optimér din spiloplevelse med en gaming pc

Kan du godt lide at game i din fritid? Så ved du garanteret også, hvor vigtigt det er at have en god gaming pc. Med en god gaming pc kan du nemlig være helt sikker på, at du får det meste ud af din spiloplevelse, hver gang du spiller. Spiller du nemlig på en...