Sådan kan du finde frem til, hvilket slags erhverv du ønsker at have

Det kan være, at du virkelig har haft mange tanker omkring, at du ønsker at være selvstændig, men det har altid været et kæmpe spørgsmålstegn, hvad du skal gøre dig specialist i. Der er mange forskellige ting du kan starte op, og det kan også være svært at mærke efter, hvis der ikke kun er én ting, som du brænder for. Men vi kan hjælpe dig lidt på vej med at give dig hjælp til, hvordan du kan finde frem til, hvad du skal til åbne.

Realistisk

Det kan være et mærkeligt råd, men vi nævner det alligevel. Det skal gerne være realistisk og noget, som du kan få adgang til. Der er mange erhverv, der har brug for apparathjul, der både er en hjælp på kontorer og mange andre arbejdspladser. Det kan være, at du også får brug for disse på dit kontor. Det er en realistisk tanke! Men du kan have mange drømme om at blive selvstændig indenfor noget, der kræver meget specielle elementer, og det er derfor vigtigt at huske, at det hele helst skal blive realistisk. Du skal kunne få fat på de varer, ellers er det blot spildt arbejde.

Er der noget særligt, som er populært?
En anden mulighed er at have øjne og ører åbne. Det kan være, at der er noget, der bare er totalt nødvendigt lige nu, og det kan være godt at komme ind på markedet med sådan et produkt, fordi du er sikker på, at det er noget folk mangler. Det kan være sværere at komme ind med noget, som der allerede er et overflod af. Du kan også tænke på, hvad du egentlig er interesseret i, og om der er noget bestemt, som du tror vil gøre dig gladest. Det er jo noget, der vil tage meget af din tid.