RULLEGARDINER I BEDSTE KVALITET

4. juli 2022

UNIK LØSNING MED SPECIALDESIGNEDE RULLEGARDINER

Få en unik løsning med rullegardiner, der er specialdesignet til kontoret. Hos Living Art får du rullegardiner på mål, der regulerer lys, skygge og mørklægger, hvor du får det helt rigtige lysindfald i rummene.

 

Rullegardiner fås i et utal af farver og mønstre, der kan være med til at præge rummets udtryk med lige præcis den type der ønskes. Hos Living Art er der naturligvis også flere af tekstilerne der er lavet i bæredygtige materialer. Rullegardiner med forskelligt tilbehør giver muligheden for at præge sit eget look og danne sine egne rammer for hvordan indretningen skal se ud.

 

For hver leverandør Living Art repræsenterer, går gardiner med dobbelt lag stof under forskellige navne som Duo Roller, Facette, Silhouette, Twist og Multishade. De er alle specialproduceret så de passer til vinduerne. Denne type af gardin har et dobbelt lag stof, der kører forskudt af hinanden, henholdsvis af transparente og ikke-transparente striber.

 

RULLEGARDINER PÅ SKINNER KAN BETALE SIG

Få mørklægningsgardiner der kører på skinner. Få specielle skinner i hver side af gardinerne, så sikre du at der ikke kommer lys ind. Der garanteres dog ikke 100% mørklægning, for der vil altid trænge en anelse lys ind i siderne.

 

Man kan få en effektiv solafskærmning med mørklægningsgardiner, så lyset holdes ude. Det er meget belejligt til lokaler hvor der skal fremlægges ved evt. en projekter, skærm, eller lignende.

 

Vælg i mellem flere mørklægningsmuligheder. For eksempel gardinstof, rullegardiner eller plisségardiner. Der findes en lang række lækre gardiner til mørklægning og i høj kvalitet. Mørklægningsmuligheder behøver ikke være kedelige, med de mange farvevalg og muligheder der byder sig.

 

EKSTRA LANGE RULLEGARDINER TIL EKSTRA STORE VINDUER

Ekstra large rullegardiner fås op til 500 cm i bredden. Ved sådan en løsning kræver det en tykkere rulle. Få specialproducerede, store rullegardiner med kraftigere rør, der kan klare det tunge stof.

 

Har du skråvinduer eller vinduer, der sidder for højt eller akavet til, at du kan nå dem? Så kan man også få rullegardinerne med motor og fjernbetjening. Det er en fordel i udestuer, i rum med skråvinduer der sidder for højt til at nå, og i trappepartier hvor vinduerne ikke er lige til at gå til.

 

Ønsker du at se mere om mulighederne for hvilke rullegardiner der kunne passe til jeres behov, så står Living Art klar til at hjælpe med alt lige fra farvevalg, stof, størrelse o.m.m. alt efter hvad jeres behov byder på så se mere her: https://livingart.dk/rullegardiner/

Relateret Artikler

Det rigtige rideudstyr er ikke noget der kommer af sig selv

Det rigtige rideudstyr er ikke noget der kommer af sig selv

Alt i Rideudstyr finder du lige her ! Skal dine nye lange ridestøvler også være i den højeste kvalitet og vil du gerne have hjælp til at få taget de helt rigtige mål inden du bestiller? Så skal du komme forbi Gymnastik og ridesport i dag - Vi er ikke eksperter i...

Tv borde er en fantastisk måde at holde dit tv på

Tv borde er en fantastisk måde at holde dit tv på

Tv borde er en fantastisk måde at holde dit tv på og samtidig holde det i et behageligt niveau. De fås i mange forskellige stilarter og materialer, så du kan finde et, der passer perfekt til dit tv. TV borde med døre og skuffer er gode til opbevaring af...

Mangler du hjælp til svære ting i livet?

Mangler du hjælp til svære ting i livet?

Der kan ske svære ting i livet, hvor man har brug for andres hjælp. Sommetider kan det være meget svært at bede andre om hjælp. Det kan måske føles flovt, at man ikke selv kan klare hele mosten, men det er ikke spor flovt. Det er derimod ret flot, at man er i stand...