RULLEGARDINER I BEDSTE KVALITET

UNIK LØSNING MED SPECIALDESIGNEDE RULLEGARDINER

Få en unik løsning med rullegardiner, der er specialdesignet til kontoret. Hos Living Art får du rullegardiner på mål, der regulerer lys, skygge og mørklægger, hvor du får det helt rigtige lysindfald i rummene.

 

Rullegardiner fås i et utal af farver og mønstre, der kan være med til at præge rummets udtryk med lige præcis den type der ønskes. Hos Living Art er der naturligvis også flere af tekstilerne der er lavet i bæredygtige materialer. Rullegardiner med forskelligt tilbehør giver muligheden for at præge sit eget look og danne sine egne rammer for hvordan indretningen skal se ud.

 

For hver leverandør Living Art repræsenterer, går gardiner med dobbelt lag stof under forskellige navne som Duo Roller, Facette, Silhouette, Twist og Multishade. De er alle specialproduceret så de passer til vinduerne. Denne type af gardin har et dobbelt lag stof, der kører forskudt af hinanden, henholdsvis af transparente og ikke-transparente striber.

 

RULLEGARDINER PÅ SKINNER KAN BETALE SIG

Få mørklægningsgardiner der kører på skinner. Få specielle skinner i hver side af gardinerne, så sikre du at der ikke kommer lys ind. Der garanteres dog ikke 100% mørklægning, for der vil altid trænge en anelse lys ind i siderne.

 

Man kan få en effektiv solafskærmning med mørklægningsgardiner, så lyset holdes ude. Det er meget belejligt til lokaler hvor der skal fremlægges ved evt. en projekter, skærm, eller lignende.

 

Vælg i mellem flere mørklægningsmuligheder. For eksempel gardinstof, rullegardiner eller plisségardiner. Der findes en lang række lækre gardiner til mørklægning og i høj kvalitet. Mørklægningsmuligheder behøver ikke være kedelige, med de mange farvevalg og muligheder der byder sig.

 

EKSTRA LANGE RULLEGARDINER TIL EKSTRA STORE VINDUER

Ekstra large rullegardiner fås op til 500 cm i bredden. Ved sådan en løsning kræver det en tykkere rulle. Få specialproducerede, store rullegardiner med kraftigere rør, der kan klare det tunge stof.

 

Har du skråvinduer eller vinduer, der sidder for højt eller akavet til, at du kan nå dem? Så kan man også få rullegardinerne med motor og fjernbetjening. Det er en fordel i udestuer, i rum med skråvinduer der sidder for højt til at nå, og i trappepartier hvor vinduerne ikke er lige til at gå til.

 

Ønsker du at se mere om mulighederne for hvilke rullegardiner der kunne passe til jeres behov, så står Living Art klar til at hjælpe med alt lige fra farvevalg, stof, størrelse o.m.m. alt efter hvad jeres behov byder på så se mere her: https://livingart.dk/rullegardiner/