Rengøring af forskellige områder

Virksomheden er stolte af deres evne til at rengøre alle typer faciliteter, lige fra produktionshaller og køkkener til kontorer. Deres team er uddannet i NIR-rengøring, hvilket er vigtigt for hospitaler og vaccinationscentre. Vi tror på et åbent og gennemsigtigt samarbejde med vores kunder, så de holder ugentlige møder for at identificere nye behov, efterhånden som de opstår. Denne tilgang giver os mulighed for at løse problemer, før de udvikler sig, og resulterer normalt i en høj grad af kundetilfredshed. Hvis du er på udkig efter bæredygtige og miljøvenlige produkter, er du kommet til det rette sted. Vores rengøring er fremstillet af bioprodukter fra landbruget og fødevareindustrien, herunder sukkerroer, majs, halm, hvede og kokosnødder. Produkterne er blevet guldcertificeret af The Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Så du kan være sikker på, at de er skånsomme for miljøet og ikke skader dyrelivet eller økosystemerne.

Rengøring der tilpasser det behov du og din virksomhed har

Der er mange grunde til, at du bør vælge SERWIZ industrirengøring frem for andre muligheder. Først og fremmest tilpasser vi vores erhvervsrengøringsløsning, så den passer til det, du har brug for. Vi kan f.eks. gøre rent en eller to gange om ugen og kan op- eller nedskalere med kort varsel efter behov. Vores fokus er på at gøre rent så smart som muligt, så du får høj kvalitet til en fair pris. Vi bruger også plantebaserede og 100 % biologisk nedbrydelige rengøringsprodukter fremstillet af rester fra landbruget og fødevareindustrien. Disse produkter er guldcertificeret af The Cradle to Cradle Product Innovation Institute. Så når du vælger SERWIZ industrirengøring, kan du være sikker på, at du får en miljøvenlig service af høj kvalitet.

Sikre en ren og flot arbejdsplads med kvalitets rengøring

I en virksomhed er det ekstremt vigtigt, at den er ren. Når der er fysisk rent, er folk typisk også rene i hovedet, og langt de fleste mennesker arbejder bedre, når deres omgivelser er rene og ryddelige. Det er derfor ekstremt vigtigt, at en virksomhed er rengjort, og helst hver dag. Det er dog ikke alle virksomheder, der har rengøringspersonale, og hvis dette er tilfældet i din virksomhed, bør du overveje at benytte en service, som vi tilbyder. Med SERWIZ behøver du ikke at bekymre dig om, at du og dine medarbejdere arbejder i et stort rod. Vi sørger for, at I alle ankommer til et rent og ryddeligt kontor, hvilket vil være med til at forbedre produktiviteten.