Pynt dine ting med sjove og kreative stickers

Nu kan du finde et stort udvalg af stickers til at anvende alle mulige forskellige steder. Stickers kan for mange, især unge mennesker være meget underholdende og kreativt for dem at benytte sig af. Stickers kan være med til at gøre din hverdag en smule festligere, og kan skabe en sjovere og mere kreativ tilværelse for dig, der har brug for noget mere farve og kreativitet. Så hvis du skal pakke dine skolebøger ind i trivielt papir, kan du også yderligere pynte dem med sjove og farverige stickers, der passer lige til din personlighed. Klistermærker kan høre til mange steder, blandt andet til ens bøger, computere, tasker, madkasser og en masse andre ting.

Organiser dine ejendele med fine stickers

Stickers kan også bruges til at organisere dine ting. For eksempel er det en mulighed at anvende stickers til kasser, for at hjælpe dig med at kategorisere alle de forskellige ting og sager du har liggende i dit hjem. Hvis du for eksempel laver hjemmelavet syltetøj, desserter, drikkelse og alt muligt andet lækkert spiseligt værk, er det også muligt at anvende stickers til det. Du kan eksempelvis sætte det på flasker, krukker, beholdere osv. til at kategorisere dine produkter. Du kan også anvende stickers til dine børns legetøj, så de kan kende forskel på deres egne ting. Derudover er det også brugbart for manden i hjemmet, der også har en masse værktøj, der skal organiseres.

Design din egen sticker og navnemærke

Du kan selv være med til at designe dine egne stickers og navnemærker. På den måde kan du selv bestemme hvad du skal bruge dem til. Det er både muligt at afgøre hvilken farve teksten skal have, men det er også muligt for dig at vælge størrelse og form, efter eget ønske. Så vær ikke sky for at designe din helt egen personlige sticker.