Plus Plus er legetøj der stimulerer dit barns fantasi og kreativitet – find det på Legebyen.dk

29. marts 2022

Legebyen.dk er en webshop til dig, der elsker legetøj — eller har børn, der gør det! Målsætningen for udvalget er, at dine børn skal kunne nyde gavn af leg og de opdagelser, de gør sig gennem leg. Derfor forhandles innovative mærker som for eksempel Plus Plus, der uden tvivl vil kunne holde dine børn travlt beskæftiget i mange timer ad gangen.

Plus Plus – et lille stykke legetøj med kæmpestore muligheder

Plus Plus er et ganske simpelt produkt, der kan blive til meget komplekse konstruktioner. Det lille stykke legetøj, der egentlig bare ligner en lille puslespilsbrik, kan ved hjælp fra de rigtige fingrer blive til flotte og imponerende modeller af alt fra små fine dyr til biler, der ligefrem kan trille!  De uendelige muligheder har virkelig gjort Plus Plus til et utroligt populært legetøj, og produceres lige her i Danmark. Populariteten skyldes også, at de uendelige muligheder og legetøjets simple udgangspunkt gør, at det kan benyttes af alle, uanset køn, alder og grænser for fantasi. Plus Plus er derfor genialt til børn, idet det ikke bare holder dem fysisk beskæftiget, men også stimulerer hovedet helt utroligt meget. De farverige brikker fås desuden også til yngre børn, sådan at de mindste i familien også kan være med. Disse er nemlig en smule større, sådan at barnet ikke risikerer at få noget galt i halsen.

Vælg Plus Plus i de farver, dit barn elsker

Hos www.legebyen.dk finder du Plus Plus i et væld af farver og farvekombinationer, sådan at dine børn helt selv kan vælge, hvilke brikker de helst vil lege med. Disse versioner omfatter alt fra pastelfarver, til metalfarver og de mere traditionelle basic farver. Ligeledes fås Plus Plus i bokse, der kommer med instruktioner om, hvordan eksempelvis en enhjørning eller en snurretop kan konstrueres. Køb for eksempel smarte kufferter, der er fyldt med Plus Plus brikker, som kan blive til trillende monster trucks! Der er altså mulighed for leg, der både styrker motorikken, koncentrationen og barnets visuelle sans, når der leges med Plus Plus.

Du kan købe Plus Plus med god samvittighed af flere forskellige årsager. Det dansk-producerede mærke overholder nemlig ikke bare de nødvendige sikkerhedsstandarder, men produceres også efter “NO WASTE”-princippet. Dette vil sige, at alt overskydende plast fra produktionen bliver genbrugt i nye produktioner. Ligeledes kommer al energi, der bruges under produktionen, fra grøn vindenergi. Når du køber Plus Plus, køber du derfor også ind i et firma, der er bevidste om miljøet.

Det store lager, hvorfra legetøj fra Legebyen.dk sendes, ligger i Viborg og du er naturligvis altid velkommen til at afhente dine bestillinger direkte derfra.

Relateret Artikler

Undgå at foretage fejlkøb med disse råd

Undgå at foretage fejlkøb med disse råd

Vi har alle sammen prøvet at foretage et køb, som vi senere har fortrudt. Udover at det er frustrerende at have købt noget man fortryder, så er det også bekosteligt for pengepungen. Når man står i en butik kan man ofte komme til at foretage impulskøb, som leder til...

3 køkkenmaskiner du skal eje, og hvorfor du skal det

3 køkkenmaskiner du skal eje, og hvorfor du skal det

Det at lave mad er for nogen en fantastisk opgave, hvor det for andre er mere af pligt end lyst. Af den grund har vi lavet dette indlæg, hvor vi har fundet 3 køkkenmaskiner, som er perfekte til dem der nyder at lave mad, men også til dem som hader det. Læs med...

Det rigtige rideudstyr er ikke noget der kommer af sig selv

Det rigtige rideudstyr er ikke noget der kommer af sig selv

Alt i Rideudstyr finder du lige her ! Skal dine nye lange ridestøvler også være i den højeste kvalitet og vil du gerne have hjælp til at få taget de helt rigtige mål inden du bestiller? Så skal du komme forbi Gymnastik og ridesport i dag - Vi er ikke eksperter i...