Plus Plus er legetøj der stimulerer dit barns fantasi og kreativitet – find det på Legebyen.dk

29. marts 2022

Legebyen.dk er en webshop til dig, der elsker legetøj — eller har børn, der gør det! Målsætningen for udvalget er, at dine børn skal kunne nyde gavn af leg og de opdagelser, de gør sig gennem leg. Derfor forhandles innovative mærker som for eksempel Plus Plus, der uden tvivl vil kunne holde dine børn travlt beskæftiget i mange timer ad gangen.

Plus Plus – et lille stykke legetøj med kæmpestore muligheder

Plus Plus er et ganske simpelt produkt, der kan blive til meget komplekse konstruktioner. Det lille stykke legetøj, der egentlig bare ligner en lille puslespilsbrik, kan ved hjælp fra de rigtige fingrer blive til flotte og imponerende modeller af alt fra små fine dyr til biler, der ligefrem kan trille!  De uendelige muligheder har virkelig gjort Plus Plus til et utroligt populært legetøj, og produceres lige her i Danmark. Populariteten skyldes også, at de uendelige muligheder og legetøjets simple udgangspunkt gør, at det kan benyttes af alle, uanset køn, alder og grænser for fantasi. Plus Plus er derfor genialt til børn, idet det ikke bare holder dem fysisk beskæftiget, men også stimulerer hovedet helt utroligt meget. De farverige brikker fås desuden også til yngre børn, sådan at de mindste i familien også kan være med. Disse er nemlig en smule større, sådan at barnet ikke risikerer at få noget galt i halsen.

Vælg Plus Plus i de farver, dit barn elsker

Hos www.legebyen.dk finder du Plus Plus i et væld af farver og farvekombinationer, sådan at dine børn helt selv kan vælge, hvilke brikker de helst vil lege med. Disse versioner omfatter alt fra pastelfarver, til metalfarver og de mere traditionelle basic farver. Ligeledes fås Plus Plus i bokse, der kommer med instruktioner om, hvordan eksempelvis en enhjørning eller en snurretop kan konstrueres. Køb for eksempel smarte kufferter, der er fyldt med Plus Plus brikker, som kan blive til trillende monster trucks! Der er altså mulighed for leg, der både styrker motorikken, koncentrationen og barnets visuelle sans, når der leges med Plus Plus.

Du kan købe Plus Plus med god samvittighed af flere forskellige årsager. Det dansk-producerede mærke overholder nemlig ikke bare de nødvendige sikkerhedsstandarder, men produceres også efter “NO WASTE”-princippet. Dette vil sige, at alt overskydende plast fra produktionen bliver genbrugt i nye produktioner. Ligeledes kommer al energi, der bruges under produktionen, fra grøn vindenergi. Når du køber Plus Plus, køber du derfor også ind i et firma, der er bevidste om miljøet.

Det store lager, hvorfra legetøj fra Legebyen.dk sendes, ligger i Viborg og du er naturligvis altid velkommen til at afhente dine bestillinger direkte derfra.

Relateret Artikler

Bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg

Bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg

Hvis du er på udkig efter en unik og speciel måde at gemme dine minder på, er bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg. Denne bog giver dig mulighed for at skrive alle de minder ned, der bringer dig glæde, så du kan se tilbage på dem og smile. Uanset om...

Effektlageret og deres udvalg af Robens telte og Gateway 1 gummistøvler

Effektlageret og deres udvalg af Robens telte og Gateway 1 gummistøvler

Når det kommer til alt, der har med udeliv at gøre, er Effektlageret af gode grunde et af mange danske kunders foretrukne sted at shoppe. For ikke nok med at udvalget er ekstra stort hos dem; Man sørger samtidig for at levere hurtigt og lige til døren, uanset om det...

Catan – Stadigvæk et af de bedste brætspil på markedet!

Catan – Stadigvæk et af de bedste brætspil på markedet!

Hos braetogbrikker.dk har de spækket alle hylder med de bedste spil - ligesom i deres fysiske butik centralt i København. Et af de spil, som har hittet i flere årtier, og som aldrig er gået af mode, er Catan. Catan satte retningen Catan, som oprindeligt udkom med...