Pillemadsen har træpiller og Spillers hestefoder

8. juli 2022

Hos Pillemadsen får du alt fra træpiller over træbriketter og hestestrøelse til Spillers hestefoder med mulighed for kun 7 % moms. Du kan hente det selv syd for grænsen til 7 % moms eller få en fragtmand til at levere det på din adresse, hvor du betaler dansk moms. Skal du bruge træpiller, anbefales det, at du vælger nogle med høj brændværdi. Virksomheden sælger både store og små mængder, og du kan betale med både kroner og euro eller med kort. Deres kontaktoplysninger er 43 58 48 78, Industrieweg 17-19, Harrislee.

Få træpiller med høj brændværdi hos Pillemadsen

Du bør vælge træpiller fra Pillemadsen med høj brændværdi, fordi det sparer emballage og arbejde, når du ikke skal bruge så mange sække, som hvis du vælger nogle med lav brændværdi. Og der er kun tysk moms på, hvis du henter dem selv.

Barlinek 6 mm træpiller 15/990 kg

Ved de økologiske Barlinek 6 mm træpiller 15/990 kg er der 66 sække af 15 kg på en palle, der vejer 990 kg. Træet er dyrket økologisk, og brændværdien på træpillerne er godt 5,1 kWh/kg.

8 mm Samba træpiller 16/832 kg

8 mm Samba træpiller 16/832 kg kommer i 52 sække af 16 kg. Har du ikke råd til økologiske piller, er 8 mm Samba træpiller et godt alternativ. Du sparer flere hundrede kroner på en palle, og brændværdien er stadig højere end på for eksempel piller af nåletræ, nemlig 4,9 kWh/kg.

De tilbyder Spillers hestefoder med kun 7 % moms

Er din hest en toptunet væddeløbs- eller konkurrencehest, har den brug for det helt rigtige foder. Du får Spillers hestefoder til lave priser, der overgår konkurrenterne, og du betaler kun 7 % moms, når du selv henter det. På www.pillemadsen.dk får du altid råd og vejledning om foderet.

Spillers Competition Mix

Inden for konventionelt foder til konkurrenceheste er Spillers hestefoder noget af det bedste. Det indeholder et kontrolleret stivelsesmix, som giver energi til konkurrenceheste og -ponyer. Og din hest kan lide det.

Spillers Racing Mix

Skal din hest præstere høj hastighed, kan du blandt Spillers hestefoder vælge Racing Mix. Foderet indeholder B-vitamin, der styrker appetitten. Spillers Racing Mix giver din hest masser af energi, så den kan klare hård træning og præstere i væddeløb. Dette valg af Spillers hestefoder er tilsat urter, som stimulerer åndedrættet.

Sådan køber du træpiller og Spillers hestefoder

Gå ind på www.pillemadsen.dk, vælg mellem flere slags træpiller, briketter, strøelse eller de mange typer af Spillers hestefoder, og læg det ønskede i kurven. Betal med kort, og hent det selv, hvis du ønsker tysk moms. Ellers kan du få en fragtmand til at levere det til din adresse med dansk moms.

Relateret Artikler

Dating sider gør det nemt og bekvemt at møde kærligheden

Dating sider gør det nemt og bekvemt at møde kærligheden

Dating sider bliver stadig mere populære og udbredt blandt folk, der leder efter romantiske forhold. De giver en bekvem måde at møde potentielle partnere på, uden at man behøver at gå ud og mødes personligt. På dating  sider kan brugerne oprette profiler, søge efter...

Hvordan ved du, om du har et alkoholproblem?

Hvordan ved du, om du har et alkoholproblem?

Det kan være forbandet svært at vurdere, om du har et alkoholproblem. Nogle gange er det ligetil, for hvis en persons liv falder fuldkommen fra hinanden, hvor de mister jobbet, partneren og deres sociale omgangskreds, fordi de drikker hele tiden, er de uden tvivl...

Køb frosne rotter hos Fodergrossisten.dk

Køb frosne rotter hos Fodergrossisten.dk

Butikken har god erfaring i branchen, håndterer både store og små ordrer med omhu, og det er generelt et godt sted at shoppe produkter som frosne rotter eller BARF kattefoder til ens kæledyr. Få frosne rotter fra Fodergrossisten.dk til kæledyret Frosne rotter er...