Pillemadsen har træpiller og Spillers hestefoder

8. juli 2022

Hos Pillemadsen får du alt fra træpiller over træbriketter og hestestrøelse til Spillers hestefoder med mulighed for kun 7 % moms. Du kan hente det selv syd for grænsen til 7 % moms eller få en fragtmand til at levere det på din adresse, hvor du betaler dansk moms. Skal du bruge træpiller, anbefales det, at du vælger nogle med høj brændværdi. Virksomheden sælger både store og små mængder, og du kan betale med både kroner og euro eller med kort. Deres kontaktoplysninger er 43 58 48 78, Industrieweg 17-19, Harrislee.

Få træpiller med høj brændværdi hos Pillemadsen

Du bør vælge træpiller fra Pillemadsen med høj brændværdi, fordi det sparer emballage og arbejde, når du ikke skal bruge så mange sække, som hvis du vælger nogle med lav brændværdi. Og der er kun tysk moms på, hvis du henter dem selv.

Barlinek 6 mm træpiller 15/990 kg

Ved de økologiske Barlinek 6 mm træpiller 15/990 kg er der 66 sække af 15 kg på en palle, der vejer 990 kg. Træet er dyrket økologisk, og brændværdien på træpillerne er godt 5,1 kWh/kg.

8 mm Samba træpiller 16/832 kg

8 mm Samba træpiller 16/832 kg kommer i 52 sække af 16 kg. Har du ikke råd til økologiske piller, er 8 mm Samba træpiller et godt alternativ. Du sparer flere hundrede kroner på en palle, og brændværdien er stadig højere end på for eksempel piller af nåletræ, nemlig 4,9 kWh/kg.

De tilbyder Spillers hestefoder med kun 7 % moms

Er din hest en toptunet væddeløbs- eller konkurrencehest, har den brug for det helt rigtige foder. Du får Spillers hestefoder til lave priser, der overgår konkurrenterne, og du betaler kun 7 % moms, når du selv henter det. På www.pillemadsen.dk får du altid råd og vejledning om foderet.

Spillers Competition Mix

Inden for konventionelt foder til konkurrenceheste er Spillers hestefoder noget af det bedste. Det indeholder et kontrolleret stivelsesmix, som giver energi til konkurrenceheste og -ponyer. Og din hest kan lide det.

Spillers Racing Mix

Skal din hest præstere høj hastighed, kan du blandt Spillers hestefoder vælge Racing Mix. Foderet indeholder B-vitamin, der styrker appetitten. Spillers Racing Mix giver din hest masser af energi, så den kan klare hård træning og præstere i væddeløb. Dette valg af Spillers hestefoder er tilsat urter, som stimulerer åndedrættet.

Sådan køber du træpiller og Spillers hestefoder

Gå ind på www.pillemadsen.dk, vælg mellem flere slags træpiller, briketter, strøelse eller de mange typer af Spillers hestefoder, og læg det ønskede i kurven. Betal med kort, og hent det selv, hvis du ønsker tysk moms. Ellers kan du få en fragtmand til at levere det til din adresse med dansk moms.

Relateret Artikler

Det rigtige rideudstyr er ikke noget der kommer af sig selv

Det rigtige rideudstyr er ikke noget der kommer af sig selv

Alt i Rideudstyr finder du lige her ! Skal dine nye lange ridestøvler også være i den højeste kvalitet og vil du gerne have hjælp til at få taget de helt rigtige mål inden du bestiller? Så skal du komme forbi Gymnastik og ridesport i dag - Vi er ikke eksperter i...

Tv borde er en fantastisk måde at holde dit tv på

Tv borde er en fantastisk måde at holde dit tv på

Tv borde er en fantastisk måde at holde dit tv på og samtidig holde det i et behageligt niveau. De fås i mange forskellige stilarter og materialer, så du kan finde et, der passer perfekt til dit tv. TV borde med døre og skuffer er gode til opbevaring af...

Mangler du hjælp til svære ting i livet?

Mangler du hjælp til svære ting i livet?

Der kan ske svære ting i livet, hvor man har brug for andres hjælp. Sommetider kan det være meget svært at bede andre om hjælp. Det kan måske føles flovt, at man ikke selv kan klare hele mosten, men det er ikke spor flovt. Det er derimod ret flot, at man er i stand...