Opgrader BMW’en med smart tilbehør

At have en bil kan være en luksus i sig selv, men nogle gange kan det være essentielt eller bare ekstra lækkert at have noget ekstra tilbehør til bilen, der gør den ekstra luksus. Derfor har vi i følgende guide fundet forskellige tilbehør til din BMW.

Det fornuftige

De kølige temperaturer nærmer sig, og derfor kan praktisk bmw ekstraudstyr for eksempel udgøre ekstra forsyninger af essentielle remedier, såsom en ekstra sprinklervæske eller isfjerner, så du er bedst mulig forberedt til al vind og vejr.

Af andre sikkerhedsmæssige årsager kan det være en god idé at have en førstehjælpetaske med i bilen. 7-9-13 for uheldet ikke sker, men førstehjælpstasken kan også generelt hjælpe i situationer, hvis du for eksempel kommer til at skære dig på noget eller dit barn falder og slår sig.

Har du en hund, kan det også være en god idé at købe en sikkerhedssele specielt til den, så den også er beskyttet på køreturen.

Hvis du for eksempel skal på længere turer, eller bare godt kan lide at have mange ekstra ting med i bilen, kan en ryglænstaske måske være et særligt godt remedie til dig. En ryglænstaske indeholder ofte flere forskellige rum, hvori du kan organisere dine ting, såsom opladere, toiletartikler, elektronik og tøj, så det altid er nemt at finde.

Det ekstra gode

Hvis du mere søger noget bmw ekstratilbehør til bilen, for at gøre dine køreture ekstra luksus, findes der også nogle ting til dette. Du kan eksempelvis få en tøjbøjle til bilen, så dit pæne tøj ikke bliver krøllet på vej hen til den opkomne fest. Ydermere kan du anskaffe dig et foldebord til bilen, som du eksempelvis kan bruge, hvis du holder pause og gerne vil ordne noget arbejde i bilen. Hvis foldebordet er for meget, kan du også anskaffe dig en tabletholder eller en iPad holder.