Opdater dig på dit lokalområde

Bor du i Ringsted, men mangler du lidt inspiration til, hvad dig og ungerne kan lave i lokalområdet? Det kan være svært at finde frem til de nærtliggende tilbud, hvis man ikke ofte slentrer gennem gågaden eller holder den lokale avis. Men der findes andre muligheder for at holde sig opdateret. Dem får du her.

Spar tid og penge

Hvis du ikke ønsker at bruge en hel aften på at google dig frem til kulturtilbud eller gymnastikhold, så prøv at besøge https://ringstednetavis.dk/. En gratis netavis gør din søgning meget lettere, da du hurtigt kan klikke dig frem til det, som er relevant for dig, frem for at skulle bladre hele avisen igennem. Derudover, er det altid muligt for dig at få en hurtig update ved at skimme forsiden på hjemmesiden. Det er vigtigt at engagere sig og støtte det lokale erhvervsliv og de kulturelle tilbud, som udbydes i byen. Ikke bare for samvittighedens skyld, men også af praktiske årsager. Hvis dine børn går til fritidsaktiviteter i nærområdet, sparer du meget tid og transport sammenlignet med, hvis de skulle til en anden by.

Dit eget bidrag

Du har også mulighed for selv at bidrage til netavisens artikler ved for eksempel at indsende et debatindlæg i Debat og Politik- sektionen. Det kan også være, at du selv driver en lokal virksomhed og ønsker lidt reklame eller opmærksomhed på denne. Selvom papiravisen stadig lever, er det med at ramme det brede publikum, når man vil skabe opmærksomhed omkring sin virksomhed. Har du ikke brug for at gøre nogle af delene? Det er også helt okay. Der er mange grunde til at læse sin lokalavis, og man kan hurtig føle sig fremmed eller bagud, hvis man skal ind til byen, men ikke har læst, hvad der er sket den seneste måned. Her har du muligheden lige ved hånden.