Noro garn – det skønneste strikkegarn fra Japan

Med Noro garn får du de lækreste garner i uld, silke og bomuld, lavet med omtanke og ud fra gammeldags principper – og garner med de smukkeste farver og strukturer takket være de lange farveskift og den helt særlige måde, garnet spindes og blandes på. Noro garn produceres i Japan af økologiske materialer uden brug af kemi.

Noro garn – naturligt og smukt

Noro garn er skabt af japaneren Eisaku Noro, og han har hentet inspiration fra naturen og dens uensartethed til sine kendte og populære uldgarner. Og netop japanernes kærlighed til det uensartede er baggrunden for hele virksomhedens filosofi og for udviklingen af de smukke og unikke garner, der produceres. Uldgarnet spindes af forskellige længder og tykkelser af uld, så det får en struktur, der minder om fårets egen smukke uld.

For at bibeholde uldens naturlige fibre renses ulden nænsomt med håndkraft og spindes på gammeldags spindemaskiner, så ulden ikke overbehandles, ligesom der heller ikke anvendes kemiske midler ved forarbejdningen af ulden.

Ulden hentes på økologiske farme i bl.a. Sydamerika, i Australien og på Falklandsøerne, og den nænsomme forarbejdning og behandling gør, at uldgarn fra Noro garn får sin helt særlige struktur.

Køb dit garn hos kreativgarn.dk

Et af de steder, du kan købe lækkert Noro garn i flotte farver, er i online garnbutikken, Kreativgarn.dk. I webshoppen finder du altid et stort og varieret udvalg af de luksuriøse og unikke garner fra Noro i de smukkeste farver. Noro garn fås bl.a. i de kendte lange farveskift, der giver et flot resultat med et spændende udtryk i det strikkede med farvespil, der graduerer mellem lyse og mørke toner og nuancer. Du kan bruge Noro garn til lækre trøjer, sweatre, sjaler, huer, handsker og sokker – ja til alt, og du kan vælge mellem ren økologisk uld eller lækre, bløde garner i en blanding af silke og uld.

Garner til sommerens strik

Fra Noro garn finder du ligeledes lette garner i kvaliteter som bomuld og silke til sommerens strikkeprojekter. Hovedbestanddelen i garnet er økologisk bomuld og silke for sommerstrik, det er en drøm at gå med. Sommerkvaliteterne fås ligeledes i lange farveskift, der giver dine bluser, toppe og sjaler et flot farvespil og et spændende udtryk.

Når du køber garn i webshoppen hos Kreativgarn.dk, får du gratis fragt på køb over 399 kr. og hurtig levering. Du har også mulighed for at afhente dit garn i butikken i Esbjerg.