Mange institutioner har ikke nok plads: Flere vælger modulbyggeri til skoler

Flere og flere skoler oplever, at der er for mange elever og ikke nok plads. Det har gjort, at der nu er mere snak om nybyggeri og generel udvidelse af skolerne. Problematikken er bare, at flere af skolerne ikke har penge nok til at få bygget helt nye lokaler. I stedet overvejer flere at vælge undervisningslokaler i moduler, som kan være det bedre alternativ. Læs mere om hvorfor her i artiklen.

Modulbyggeri til skoler kan være fremtiden

Der har været meget snak om, at flere skoler landet over lukker. Det har stor betydning for de elever, som ikke kun skal overflyttes til andre skoler, men også dem, som allerede går på den skole, som nu modtager flere elever. Der er simpelthen ikke nok plads. Det er blandt andet derfor, at flere uddannelsesinstitutioner nu vælger det moderne modulbyggeri til skoler.

FOCUS Moduler A/S, en virksomhed med 30 års erfaring indenfor modulløsninger, står klar til at hjælpe og rådgive for at klargøre processen. De er kendte for at være effektive, prisvenlige og ikke mindst kvalitetsbevidste, hvilket er vigtigt. Der er nemlig en reel chance for, at modulbygger til skoler bliver fremtiden fordi:

  • Kort tidshorisont for byggeri: Modsat almindeligt byggeri så har modulbyggeri til skoler en kortere tidshorisont, hvilket er en stor fordel for skoler, hvis de vurderer, at der pludselig er brug for mere plads.
  • Stabile materialer der fremtidssikrer lokalerne: Lokalerne er lavet i et stærkt, holdbart materiale, som kræver meget lidt udvendig vedligeholdelse. Derudover er der fokus på energibesparelser og det gode indeklima.
  • Moderne undervisningslokaler i moduler: Lokalerne er ikke kun holdbare, de er også yderst moderne og kan ligefrem pynte på skolens grund.

Undervisningslokaler i moduler kan give besparelser

Det er ikke kun eleverne, der mærker presset ved, at der ikke er nok plads i lokalerne. Skolerne oplever også problemer og det skyldes ofte økonomi. Derfor er undervisningslokaler i moduler en god mulighed for eventuelle besparelser. De kan både købes og lejes i en periode, som er væsentligt billigere end et almindeligt byggeri.

Derudover er der, som nævnt, minimal vedligeholdelse udenpå, så der er ingen bekymringer for, om disse undervisningslokaler i moduler kan holde til det danske vejr, for det kan de. Med modulbyggeri til skoler kan det være en fordel for uddannelsesinstitutioner, der kan opleve besparelser, men også for eleverne, som har mere plads til at lære.