Lene Bjerre – de nyeste trends inden for indretning

Leder du efter noget nyt, der kan pynte i hjemmet, eller skal du til at indrette dit hjem fra bunden? Så bør du tage et kig på udvalget af interiør fra Lene Bjerre.

Lene Bjerre har en tradition for at sammensætte kunsthåndværk med design og trends med tradition. Lene Bjerre arbejder hårdt for at gøre naturen til en del af vores liv og skabe rum til at leve i. Lene Bjerre rejser jorden rundt for at lade sig inspirere til sine mange designs. Nogle vil mene, at man kombinerer nuværende trends med den klassiske skandinaviske ånd grundet det lys, der omgiver os. Dette brand har eksisteret siden 1975, og man har derfor mange års hårdt arbejde og erfaring med sig i hvert eneste produkt. Dette kunsthåndværk er kendt for den høje kvalitet og ikke mindst det brede sortiment. Udvalget byder bl.a. på smukke lamper, puder, badeforhæng, gardiner, håndklæder og meget mere.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra Lene Bjerre.

Mange skønne produkter fra Lene Bjerre

Lene Bjerre er bl.a. kendt for sit udfordrende design, hvilket især kommer til udtryk på de mange flotte lampedesigns. Her kombinerer man flot design med brugbarhed, som gør dem elsket af mange. Du kan bl.a. finde fine bordlamper og ekstraordinære lysekroner, som med garanti kan sætte et helt unikt præg på dit hjem. Du kan også vælge blot at købe en flot lampeskærm, som du kan sammensætte med en lampe, du har i forvejen.

Derudover er man også kendt for sine bambusmøbler, som kan pynte på enhver terrasse eller have med det klassiske design. En bambussofa giver anledning til hyggelige og lange sommeraftener i haven, hvor du kan nyde dem med familie og venner.

Lene Bjerre er også kendt for sine vitrineskabe. Her er der øje for detaljerne, som giver dem et yderst eksklusivt look. Vitrineskabene har et snært af både den franske landstil og det bløde industri look, og så er de naturligvis produceret i højeste kvalitet. Derudover finder du også lysestager, duge, spejle, vaser, glas og meget mere.