Langkilde & Søn har Dannebrog til juletræ

Det er altid fedt at være klar til jul, specielt når det kommer til pynt og borddækning. Langkilde & Søn har lige det, du står og mangler, når du skal pynte op til jul. De kan bl.a. tilbyde den rette bordløber til jul, der netop gør julebordet endnu pænere. De har også et væld af Dannebrog til juletræ, som pynter rigtig fint i de danske hjem.

Find en smuk bordløber til jul hos Langkilde & Søn

Langkilde & Søn har sammensat en serie, der hedder Nordic Way of Celebration. I denne serie kan du finde en bordløber til jul, der pynter utroligt pænt på alle borde. Deres bordløber til jul er lavet i stof med broderi. Du kan finde forskellige motiver, så det er muligt at gøre julen endnu pænere. En bordløber til jul kan placeres på spisebordet, hvor der vil være en flot detalje i midten. Det er dog langt fra det eneste sted, du kan pynte med en bordløber til jul. Alle borde, uanset størrelse, kan få en flot detalje med den rette bordløber. Skulle der komme pletter på bordløberen, kan den vaskes ved 60 grader. En bordløber til jul er desuden syet i flagdug, der gør den ekstra holdbar og slidstærk. Vælg en bordløber til jul fra www.langkilde-flagfabrik.dk, og vær sikker på at få den rette detalje til julebordet.

Få et prydeligt Dannebrog til juletræ i ægte flagdug

Pynt til juletræet er en kæmpe tradition i de danske hjem, og hvorfor ikke finde pynt, der ikke bare er klassisk og traditionelt, men også i høj kvalitet? Dannebrog til juletræ er uundværligt og fra Langkilde & Søn, kan du få Dannebrog til juletræ i ægte flagdug. De fleste danske juletræer har Dannebrog på som pynt, der vækker glæde i de fleste. Det giver nemlig en rigtig flot detalje til træet, og så rører det helt sikkert mange danskeres hjerter. Dannebrog til juletræ bør derfor også være i høj kvalitet, netop lavet som et ægte flag. Det er muligt at finde Dannebrog til juletræet i to størrelser, begge med 10 flag. Det er enten 3,5 x 5,5 cm eller 7 x 10 cm. Det kommer derfor helt an på, hvad du mener vil se pænest ud på træet. Vælger du Dannebrog til juletræet, er det også muligt at bruge det til andre festlige begivenheder. Det kan bl.a. være, når nogen fylder år og holder en fest.

Langkilde & Søn er Kgl. Hofleverandør af flag, så du kan være helt sikker på, at alle deres flag er i utrolig høj kvalitet.