Lær at smile til omverden og mærk glæden

8. juni 2021

Mange går rundt med dårlige tænder eller et tandsæt, de ikke er tilfredse med udseendet af. Selv i tilfælde, hvor tænderne ikke har en direkte sundhedsforringende effekt, kan det have store mentale følger, hvis ikke du tør vise dit smil frem. At smile til andre skaber nemlig glæde og værdi, også for dig selv, da reaktioner sættes i gang i din hjerne.

Sådan bliver du glad for dit smil, præcis som det er

Det kan virke grænseoverskridende, men i mange tilfælde er det en proces at nå frem til et sted, hvor du er glad for dit smil. Her handler det som tommelfingerregel om at øve sig i at smile og vise sine tænder frem. Først for dig selv og senere i flere og flere andre situationer, for eksempel også offentligt. Mærk efter med den glæde det kan give, specielt når andre smiler igen – og mind dig selv om, at dit smil er tilstrækkeligt og godt som det er.

Kosmetiske tandbehandlinger kan også være en udvej

Står du i en situation, hvor det ikke er lykkedes dig at lære at acceptere dit smil, kan kosmetiske tandbehandlinger for nogle være en god udvej. Her vil der oftest kunne træffes valg, der passer til netop dig.

Du kan for eksempel lære meget mere om dine muligheder for en kosmetisk tandbehandling ved at besøge Akceptklinik.dk. Her finder du en dygtig tandlæge i Viborg, der ligesom de almindelige tandbehandlinger også udfører kosmetiske forbedringer af tandsættet, så du kan lære at holde af dit smil igen. Tandlægen har fokus på tryghed og nærvær, og sørger for at møde dig og dine ønsker eller problemer i øjenhøjde.

At tage kontakt til en tandlæge kan være grænseoverskridende, men samtidigt kan det også give en følelse af ansvar og kontrol over eget liv, som kan være rart.

Relateret Artikler

Skab et hyggeligt udeliv året rundt

Skab et hyggeligt udeliv året rundt

Hvis der er noget vi gerne vil som familie i dag, så er det at komme lidt væk fra alle de skærme der fylder i hverdagen. Det gælder både os voksne og vores børn. For når vi træder væk fra smartphones og tablets er vi nemlig sammen på en helt anden måde. Men det er jo...

Pfos er et stort problem for miljøet og menneskers sundhed

Pfos er et stort problem for miljøet og menneskers sundhed

Pfos tilhører en familie af syntetiske kemikalier kendt som PFAS'er, som anvendes i industrielle processer, brandslukningsskum og andre produkter. Pfos er meget persistent i miljøet og er fundet i forhøjede niveauer over hele verden. Ud over sin indvirkning på miljøet...

Dating sider gør det nemt og bekvemt at møde kærligheden

Dating sider gør det nemt og bekvemt at møde kærligheden

Dating sider bliver stadig mere populære og udbredt blandt folk, der leder efter romantiske forhold. De giver en bekvem måde at møde potentielle partnere på, uden at man behøver at gå ud og mødes personligt. På dating  sider kan brugerne oprette profiler, søge efter...