Lær at smile til omverden og mærk glæden

8. juni 2021

Mange går rundt med dårlige tænder eller et tandsæt, de ikke er tilfredse med udseendet af. Selv i tilfælde, hvor tænderne ikke har en direkte sundhedsforringende effekt, kan det have store mentale følger, hvis ikke du tør vise dit smil frem. At smile til andre skaber nemlig glæde og værdi, også for dig selv, da reaktioner sættes i gang i din hjerne.

Sådan bliver du glad for dit smil, præcis som det er

Det kan virke grænseoverskridende, men i mange tilfælde er det en proces at nå frem til et sted, hvor du er glad for dit smil. Her handler det som tommelfingerregel om at øve sig i at smile og vise sine tænder frem. Først for dig selv og senere i flere og flere andre situationer, for eksempel også offentligt. Mærk efter med den glæde det kan give, specielt når andre smiler igen – og mind dig selv om, at dit smil er tilstrækkeligt og godt som det er.

Kosmetiske tandbehandlinger kan også være en udvej

Står du i en situation, hvor det ikke er lykkedes dig at lære at acceptere dit smil, kan kosmetiske tandbehandlinger for nogle være en god udvej. Her vil der oftest kunne træffes valg, der passer til netop dig.

Du kan for eksempel lære meget mere om dine muligheder for en kosmetisk tandbehandling ved at besøge Akceptklinik.dk. Her finder du en dygtig tandlæge i Viborg, der ligesom de almindelige tandbehandlinger også udfører kosmetiske forbedringer af tandsættet, så du kan lære at holde af dit smil igen. Tandlægen har fokus på tryghed og nærvær, og sørger for at møde dig og dine ønsker eller problemer i øjenhøjde.

At tage kontakt til en tandlæge kan være grænseoverskridende, men samtidigt kan det også give en følelse af ansvar og kontrol over eget liv, som kan være rart.

Relateret Artikler

Madkonceptet leverer frokostordning til firmaer

Madkonceptet leverer frokostordning til firmaer

Madkonceptet er et kendt navn inden for catering i hovedstadsområdet og fortjener i den grad den positive opmærksomhed. Med et kvalitetsniveau der altid er over gennemsnittet samt mad, der bliver leveret med et smil og smager dejligt, er virksomheden en oplagt...

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst og forudsigelse i menneskets historie. I mange år har folk brugt krystal penduler i stedet for kompasser for at finde vej. Kunsten at bruge krystalpendler er en af verdens ældste opdagelser, og den er...

På Børneliv forklares børns sociale liv

På Børneliv forklares børns sociale liv

Børns udvikling har meget at gøre med, hvem de er sammen med, og hvilke lege samt legetøj de anvender. Du kan på www.borneliv.dk lære meget mere om, hvordan børn interagerer med hinanden både i forhold til dem selv og andre. Læs mere om Jørn Martin Steenholds...