Lækker bodyscrub fra Badeanstalten

Plej både krop og sind på bedst mulige vis med de skønneste hudplejeprodukter fra www.badeanstalten.dk. Den populære hjemmeside er særligt kendt for deres produkter, som alle er af naturlig og ærlig kvalitet, og desuden er fremstillet i Danmark. Du finder altså ikke hudpleje af renere ingredienser, så gå på udkig på den flotte side. Mulighederne er mange, ligegyldigt hvilken hudtype du har. Tjek selv sortimenterne af bl.a. bodyscrub og -lotion, ansigts- og massageolie m.m. ud hos Badeanstalten i dag.

Få sund hud med en bodyscrub fra Badeanstalten

Frisk din hud op, når du er i bad, med en lækker, fugtgivende bodyscrub fra det skønne udvalg hos Badeanstalten. En bodyscrub er kropspleje, du kan tage frem, når det er tid til lidt mere selvforkælelse og velvære end det sædvanlige. Du finder scrubs i flere velduftende varianter, som du frit kan vælge mellem. Vælg bl.a. mellem duft af rose, nektar, agurk og mynte m.m. – alt efter hvad der er din personlige favorit. Med en bodyscrub kan du skrubbe døde hudceller væk, og efterlade din hud blød, frisk og lækker. Desuden er du sikret den bedste og sundeste fugtighed, når du anvender en scrub fra siden. Gør derfor noget godt for din tørre og trætte hud med en scrub, der giver din hud helt nyt liv.

Mere velvære med velduftende massageolie

Massage er en af de helt populære former for wellness og velvære, og du kan nu opnå det i dit eget hjem med en eller flere af de skønne massageolier fra Badeanstalten. Massageolierne i sortimentet fås i flere skønne duftvarianter, heriblandt citrus og lavendel, ingefær og flere. Fælles for alle olierne er, at de hjælper dig med at slappe af, komme ned i gear og give dig god tid til at mærke din egen krop og dit sind. Med andre ord er massageolien en måde for dig at føre mere selvkærlighed i hverdagen. Udover at bruge olien til massage, kan den også sagtens dryppes i badekarret for at tilføre badet en skøn stemning og aroma. Læs mere om den enkelte massageolie ved at klikke ind på den, hvor du vil finde yderligere information om de specifikke egenskaber og karakteristika ved den givne olie.

Badeanstalten har, siden de blev etableret, haft deres kunders både psykiske og fysiske velvære og helbred som førsteprioritet, hvilket har gjort dem til en af landets førende forhandlere af naturlig kropspleje for alle hudtyper.