Kogende vandhane – kogende vand lige ved hånden

28. oktober 2020

Reklame

Sponseret indlæg

Kunne du også godt tænke dig, at have kogende vand lige ved hånden? Ville det ikke være smart, hvis det bare kom ud af vandhanen? Det kan det nu med en kogende vandhane!

Hvad enten du bruger kogende vand til kaffe, madlavningen eller opvasken, så har det aldrig været nemmere at gøre brug af. Brug det kogende vand der hvor du normalt ville tænde op i din elkedel, eller når du gerne vil have lidt varmere vand end hvor din normale vandhane ikke kan følge med.

Du skal ikke være bange for skoldninger, da dette system er et NON-Pressur system, så du undgår at den kogende vandhane sprutter, når du åbner for det. Der er også monteret en børnesikring, således at der ikke sker noget med de små fingre.

En anden fordel ved en kogende vandhane er, at du undgår at optage plads til elkedlen eller kaffemaskinen på køkkenbordet. Desuden er der også et sikkerhedsmæssigt aspekt i, at man ikke har en løs elkedel stående, men derimod har en fast installation, som ikke kan falde ned fra bordet ved et uheld.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du her få installeret den perfekte kogende vandhane.

Sådan fungere en kogende vandhane

Princippet i en kogende vandhane er, at koldt vand varmes op i en vandbeholder, der typisk er monteret i skabet under køkkenvasken. Vandbeholderen er udført i rustfrit stål efter “termokande princippet”, så der er så lidt spildevand fra beholderen som muligt. Koldt postevand ledes ind i beholderen, hvor det opvarmes og renses igennem et filter. På vej til hanen afkøles vandet en smule, således at det er klar til brug.

Ud over vandbeholderen består en kogende vandhane også af en speciel vandhane, der er konstrueret til kogende vand. Vandhanen er udstyret med en sikkerhedsventil, så man ikke fejlagtigt kan komme til at anvende kogefuktionen.

Alt i alt så er en kogende vandhane den perfekte løsning til dig, der ønsker at spare tid og plads på køkkenbordet, og du skal altså ikke være bange for at have kogende vand i vandhanen, da der er en masse sikkerhedsrestriktioner på dette.

Relateret Artikler

Sådan finder du det rette entreprenørfirma til din bolig

Sådan finder du det rette entreprenørfirma til din bolig

Står du i en situation, hvor du virkelig har brug for at tage kontakt til en entreprenør? Er der nogle problemer, som du gerne vil have en entreprenør til at kigge på? Så er det heldigt, at der er mange forskellige entreprenører i Danmark, hvilket gør det nemt at...

Tjekliste: Det skal du huske, når du skal flytte

Tjekliste: Det skal du huske, når du skal flytte

Der er mange praktiske ting forbundet med en flytning. Vi har derfor her lavet en guide til alt det, du skal huske, når du skal flytte. Anmeld flytning Du skal melde flytning til Folkeregistret senest 5 dage efter, at du flytter. Det kan du gøre digitalt på...

Gør din terrasse mere hyggelig med disse tips

Gør din terrasse mere hyggelig med disse tips

Der er ingen tvivl om, at det er rigtig lækkert at have en terrasse, når det er godt vejr udenfor. Men hvis du skal få god brug ud af din terrasse, kræver det, at du synes, den er både hyggelig og indbydende. Ellers har du ikke lyst til at bruge tid på den, hvilket er...