Køb sårrens til hunde og Diapro til hunde fra Dyrlægens Gård

Der kan sagtens forekomme små problemer, når man har en hund. Har der været lidt for meget fart på, og hunden har fået en rift, kan det være nødvendigt med rens. Dyrlægens Gård har sårrens til hunde, der netop kan hjælpe med det. Det er også der, du finder Diapro til hunde.

Find sårrens til hunde fra EffiClean på www.dyrlaegensgaard.dk

Små rifter og sår kan være en belastning for hunden, og der kan helt sikkert gå skidt og snavs i det. Sårrens til hunde kan være nødvendigt, så der plejes ordentligt om såret, og betændelse undgås. Dyrlægens Gård ved, hvor vigtig det er, at du passer på din hund. Derfor har de også et udvalg af sårrens fra EffiClean. Sårrens til hunde kan blandt andet fås som gel og som spray. EffiClean sårrens til hunde er lavet uden alkohol, er pH neutralt og dermatologisk testet. Det svier ikke ved påførsel og vil ikke være irriterende hverken på huden, i svælget eller øjnene. Det samme gælder for deres gel sårrens. Sårrens er generelt en rigtig godt ting at have i hjemmet, hvis du har hund. Så er du forberedt, hvis der skulle forekomme små sår. Klik dig derfor ind på dyrlaegensgaard.dk allerede i dag, og find sårrens til hunde.

Pas på hundens immunforsvar med Diapro til hunde

Dyrlægens Gård har dog meget andet til hunden. Det er blandt andet der, du finder Diapro til hunde, der er et kosttilskud. Diapro giver en balance i maven og tarmsystemet og forbedrer samt vedligeholder tarmfloraen. Desuden er Diapro med til at styrke hundens immunforsvar og nedsætter tendenser til og varigheden af dårlig mave. Det er en god måde at passe på hunden på. Diapro til hunde kan sagtens anvendes efter en kur med antibiotika. Det vil nemlig være med til at reetablere en sundere og mere normal tarmflora. Alt efter hundens størrelse, skal der gives forskellige doseringer. Her bør man give et halvt brev til hunde på under 20 kg og et helt brev til hunde på over 20 kg. Mangler du Diapro til hunde, så bør du tage ind forbi dyrlaegensgaard.dk og finde det i deres udvalg.

Dyrlægens Gård står altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål angående deres sårrens til hunde eller Diapro til hunde, så tag kontakt. De kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige til din hund. De har både foder og plejeprodukter til dyr, og du kan derfor finde alt, du skal bruge hos dem.