Køb gourmix online – mypets.dk

GourMix hundefoderet bliver produceret af det danske firma, bedre kendt som VetCur, der har flere års erfaring med at producere sundt og kvalitetsfyldt hundemad. Virksomheden VetCur arbejder meget med olietilskud og sunde planteblandinger, og har en filosofi om, at alle råvarerne i deres produkter skal være økologisk og i allerhøjeste kvalitet. Derfor er gourmix foderet fri for lagermider og er kornfrit. Hvis din hund døjer med pels problemer i daglig dagen, som f.eks. kløe eller lignende, så har vi hos mypets.dk løsningen til netop dette problem – simpelthen ved at fodre hunden med hundefoder, der er lavet på de allerbedste råvarer i høj kvalitet.

Gourmix hundefoder

Gourmix Classic – Godt hundefoder der hjælper hunden med pels- og hudproblemer. Serien består af et aften og morgen foder, og er hos os bedre kendt som morgen/aften hundefoderet af kunder.

Gormix luksus dåsemad – Er fremstillet af de allerbedste råvarer og indeholder udelukkende kød, vitaminer og mineraler. Serien kan købes i tre varianter med enten oksekød, kalkun eller lam.

Gormux pølse af rent kød – Kan du finde i to lækre varianter, som er kraftmenupølsen og leverpølsen. Begge slags pølser er skærefaste og kan anvendes som belønning til hunden i forbindelse med træning og leg. Begge pølser er fremstillet i høj kvalitet af friske råvarer.

Du har mulighed for at hoppe ind på hjemmesiden og bestille en gourmix classic smagsprøve hjem for at se om det fantastiske kornfrie foder er noget for din hund. Prisen på en smagsprøve gourmix med 400g er 49kr.

Fantastisk service

Når du køber gourmix online inde på mypets.dk er du altid i gode hænder. Vores professionelle medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores udvalg af gourmix foder. Hos mypets.dk har vi massere af erfaring med gourmix og andet slags foder, og vi garanterer, at vi næsten altid kan finde en variant, der vil passe netop din hunds behov. Giv os et kald på 32 14 21 69, eller skriv en mail til info@mypets.dk, hvis du har brug for hjælp til at finde de rette produkter til din hund. Vi vil gøre vores bedste for at besvare hurtigst muligt, men du skal være opmærksom på vi normalt besvare forespørgsler via mails i dagtimerne indenfor 1-2 timer. Hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores bredde sortiment på hjemmesiden og find gourmix foder til din hund – Vi glæder os meget til at høre fra dig!