Køb frosne rotter hos Fodergrossisten.dk

Butikken har god erfaring i branchen, håndterer både store og små ordrer med omhu, og det er generelt et godt sted at shoppe produkter som frosne rotter eller BARF kattefoder til ens kæledyr.

Få frosne rotter fra Fodergrossisten.dk til kæledyret

Frosne rotter er velegnet foder til nogen slags kæledyr. De har samtidig en lang holdbarhed, hvis man ikke tør dem op, hvilket selvfølgelig er meget praktisk. Mangler du et godt sted at købe frosne rotter til dit kæledyr, så prøv at kigge forbi www.fodergrossisten.dk. Her har de samlet en masse brugbare produkter til kæledyrsejere, inklusiv de lidt mere specielle af slagsen, som frosne rotter. Har du derfor et kæledyr, hvor det f.eks. giver mening at servere en rotte eller mus til middag engang i mellem, er butikken et glimrende sted at handle.

De sørger for, at foderet leveres i ordentlig kvalitet, også når det gælder frosne rotter til kæledyr, og desuden sørger de for, at fragten sker ordentligt. Køber man derfor sine frosne rotter hos dem, kan man roligt regne med, at de klar til at blive tøet op og serveret, når man modtager dem. Det nok skal behage ens kæledyr, hvis man f.eks. har slange eller andre kødædere.

BARF kattefoder bliver din kat glad for

Der findes mange forskellige typer kattefoder på markedet i dag. BARF kattefoder er en af de nyere typer, og det står for “Bones And Raw Foods” (knogler og rå fødevarer). Denne type foder består af råt kød og knogler samt frugt og grøntsager. Det er meningen, at det skal efterligne kosten hos en vild kat.

Flere og flere katteejere sværger til BARF kattefoder. Man skal være lidt mere forsigtig med at håndtere maden og holde den ren i forhold til almindeligt tørfoder til katte. Gør man til gengæld det, kan BARF kattefoder være et stort hit hos din kat. Serverer du BARF kattefoder for den, skal den nok spinne lystigt og sørge for at spise op. Vil du vide mere om BARF kattefoder, og eventuelt bestille noget, finder du et rigtig fint udvalg hos Fodergrossisten.dk lige nu. De er specialister i dyrefoder og kan helt sikkert også sørge for at levere foder til din kat, som den vil elske, inklusiv BARF kattefoder.

Ud over frosne rotter og BARF kattefoder, er der bestemt også andre grunde til at kigge forbi Fodergrossisten.dk lige nu. F.eks. har de et bredt udvalg af BARF hundefoder, agn og madding til fisketuren, foder til forskellige slags fugle, frosne insekter og meget mere. Butikkens ejere ved ikke så overraskende en hel del om foder til dyr. Har du derfor spørgsmål af den ene eller anden art, vil de som regel være et rigtig godt sted at starte med at henvende sig.