Køb flotte og praktiske havehynder hos Direkte Import

Direkte Import går aldrig ned på havemøbler! Deres store udvalg af alt fra solvogne til loungesæt opdateres nemlig løbende sådan, at du altid har masser af havemøbler i høj kvalitet at vælge imellem. Ligeledes fås tilbehør såsom havehynder bademåtter og parasoller. Besøg derfor www.direkteimport.dk, hvis du vil gøre et godt tilbud allerede i dag!

Helhynde eller siddehynde til stol eller liggestol – se mere på www.direkteimport.dk

Hos Direkte Import fås havehynder til mange forskellige typer havemøbler. Dette betyder, at du kan få fingrene i flotte og komfortable havehynder, uanset hvilke møbler du har stående derhjemme. For eksempel fås havehynder til de almindelige spisestole, du har i forbindelse med dit havemøbelsæt på terrassen. Disse fås både som en helhynde, hvilket vil sige at både sæde og ryglæn dækkes, og som en siddehynde, der bare dækker sædet. Ligeledes fås større havehynder til din solvogn, sådan at du virkelig kan slænge dig, når du lægger dig med en god bog i eftermiddagssolen. De mange havehynder kommer desuden i forskellige farver og tykkelser, sådan at de ikke bare passer dine havemøbler, men også din smag for indretning. Se det store udvalg af havehynder på www.direkteimport.dk og få bestilt hynder hjem, der kan gøre jeres stunder på terrassen dejligt komfortable.

Nyd din sommer med en lækker solvogn fra Direkte Import

Er du glad for solen og specielt at ligge i den? Så er en solvogn et møbel du bør overveje at investere i! Solvogne er en stor del af sortimentet hos Direkte Import, der passer perfekt til dig, som gerne vil udnytte de solrige sommerdage mest muligt. Ligeledes er de til dig, der ved hvor vigtigt det kan være at slappe fuldstændigt af en gang i mellem. En solvogn gør det nemlig muligt for dig, virkeligt at læne dig tilbage med en god bog, et magasin eller en sjov podcast og så bare hygge helt i gennem. Forestil dig bare, hvor lækkert det ville være at kunne ligge henslængt i den varme sol en time eller to efter en lang arbejdsdag. Hos Direkte Import fås solvogne i høj kvalitet og lækre materialer. Ofte produceres de med lameller af teaktræ, der er både flotte og utroligt holdbare. I forlængelse af dit indkøb bør du også overveje at investere i flotte havehynder, der virkelig vil gøre din nye solvogn til dit nye yndlingsspot i haven.

Bliv derfor klar til sommeren med Direkte Import, en ny solvogn og nye behagelige havehynder! Disse leveres nemt og hurtigt til din hoveddør når du bestiller på www.direkteimport.dk!