Køb engros træpiller hos Hesselager Energi

7. januar 2022

Her hos hesselagerenergi.dk tilbyder vi ikke kun B2C salg af træpiller, men også B2b salg af træpiller. Har du derfor din helt egen virksomhed, som du har brug for at handle træpiller ind til? Eller er du måske bare ansat som indkøber i en andens virksomhed? Uanset, hvordan situationen er, så er vi hos Hesselager Energi meget interesserede i at blive jeres næste leverandør af briketter og engros træpiller. Vi tilbyder engros træpiller til konkurrencedygtige priser med levering til øerne og Fyn. Disse er nogle af de gode grunde til at vælge os som leverandør:

  • Vi er en troværdig og samarbejdsvillig partner
  • Vi leverer med mobiltruck, hvilket gør at vi sikrer en fleksibel og sikker levering
  • Hos Hesselager Energi har vi en venlig og omstillingsklar kundeservice
  • Vi garanterer at du ikke kommer til at tømme hele pungen for at betale for dit brændsel

Hvis det lyder som noget for dig, så står vi klar til at tage en uforpligtende snak om et potentielt samarbejde.

Miljøvenlig handel med engros træpiller

Der er faktisk en grund mere til, hvorfor du bør vælge os som leverandør af engros træpiller. Vi handler nemlig med træpiller på en bæredygtig måde, så du ikke skal gå på kompromis med hverken miljøvenlighed eller hyggen foran pejsen. Hvis miljøet er vigtigt for din virksomhed, så kan du med god samvittighed købe dine træpiller hos Hesselager Energi.

  • Hos Hesselager Energi handler vi kun med producenter, der prioriterer grøn omstilling.
  • Vores varer er CO2 neutrale
  • Hesselager Energi planter hvert år 10 hektar juletræer, som binder 26 ton kulstof
  • Vi udleder ingen unødvendig CO2

Med andre ord, så får du ikke blot en tryg og sikker løsning når du handler engros træpiller med os – du får ligeledes en løsning, der er miljøvenlig. Det vil dine kunder helt sikkert sætte pris på.

God service og lynhurtig levering

Vi går utrolig meget op i, at vores service er i orden samt at vores levering er lynhurtig og sikker. Hos Hesselager Energi ønsker vi desuden at give kunderne en oplevelse, der er over det sædvanlige, og af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt tryg ved, at de engros træpiller din virksomhed modtager fra os, matcher netop dine behov og ønsker. Hvis du har spørgsmål eller lignende til vores engros træpiller eller levering, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Giv et kald på 62 25 35 10, eller skriv en mail til mail@hesselagerenergi.dk – Vi glæder os til at høre fra dig.

Relateret Artikler

Find parasolovertræk hos Daily-Living.dk

Find parasolovertræk hos Daily-Living.dk

Haven er et sted, hvor vi gerne bruger meget tid om sommeren, men varme dage kan gøre det svært at sidde i solen for længe. Daily-Living.dk har lige det, du skal bruge - med store markedsparasoller, der vil holde solens skarpe stråler på afstand. Du finder også...

Bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg

Bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg

Hvis du er på udkig efter en unik og speciel måde at gemme dine minder på, er bogen My First Years fra Special Day det perfekte valg. Denne bog giver dig mulighed for at skrive alle de minder ned, der bringer dig glæde, så du kan se tilbage på dem og smile. Uanset om...