Køb en isspand med tang

Du kan få en isspand med tang i mange forskellige designs. Det er vigtigt, at spanden passer til indretningen i din bar eller på dit bord. Isspande fås i alle mulige materialer, herunder træ, glas og plastik – du kan helt sikkert finde en, der passer ind i dit eksisterende møblement. Nogle isspande leveres med en integreret si, andre har en tang påmonteret. Det betyder, at du nemt kan tage isterninger ud, uden at de hænger fast i hinanden eller drypper vand ud på gulvet, når de er smeltet lidt. En integreret si gør det også lettere at bruge knust is, så hvis du kan lide masser af knust is i dine drinks, er det noget, der er værd at overveje, når du vælger en isspand til dig selv eller som gave til en anden! Hvis det derfor lyder som noget for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på en isspand med tang. Du vil ikke komme til at fortryde det

Isspand med tang – Forskellige prisklasser

Isspand med tang fås også i mange prisklasser, så du bør ikke have problemer med at finde en isspand, der passer til dit budget. Isspand med tang sælges ofte pr. stk., men hvis du ønsker at købe flere, er der også nogle mærker, hvor du kan købe dem i sæt i forskellige farver, hvilket er en god måde at binde farvesammensætningen i dit hjem eller din bar sammen på. Isspand med tang er et billigt redskab til at holde kolde drikkevarer kolde! Is smelter med tiden, hvilket gør drikkevarer mindre kolde og øger risikoen for fortynding, så det er vigtigt at bruge friske isterninger i ny og næ. Ved at købe en isspand med tang vil du gøre denne proces lettere. Der er intet værre end lunken gin! Isspande med tang er beregnet til opbevaring af isterninger uden for fryserummet og kan derfor bruges i længere tid.

isspand med tang – mere en bare en bøtte

Isspande ligner måske bøtter, men der er stor forskel på de to! Isspande er som regel lavet af rustfrit stål og er designet til at holde dine isterninger kolde og friske så længe som muligt. Isspande med tang har tendens til at komme i lidt andre størrelser og former end normale is beholdere, så hvis du ikke er sikker på, hvilken du skal vælge, er det bedst at undersøge, hvilke elementer der måske allerede er tilgængelige i dit hjem eller din bar, før du foretager et køb. Der er også en anden væsentlig forskel: hvor let det er at fjerne isen fra spanden, uden at dine hænder bliver våde!