Køb eller lej en garage container eller en container med bad på www.dc-supply.dk

Containere kan mere end bare at opbevare! Hos DC-Supply fås containerløsninger i alle afskygninger, sådan at du kan finde alt fra en container med bad til en container, der kan fungere som en midlertidig garage. Læs videre her, hvis du vil høre mere om de mange muligheder, DC-Supply tilbyder, under kategorien containerløsninger.

Container med bad til både private og erhverv

En container med bad egner sig for eksempel godt til byggepladser, forskellige steder med mandskabsbeboelse eller i forlængelse af større begivenheder. I netop disse tilfælde kan en container med bad nemlig sikre et komfortabelt ophold, uanset hvor dig, dine ansatte eller dine gæster befinder sig. En container med bad kommer som både 10 og 20 fods modeller, der altid er udstyret med både afløb, vandtilkobling og indbygget el-kasse med indtag eller udtag. Disse er selvfølgelig altid certificeret i henhold til gældende regler, sådan at alle lovkrav overholdes. En container med bad kan også sagtens kombineres med en separat container med toilet, sådan at brusekabiner og toiletbåse kan blive brugt samtidig, og du slipper for kødannelse. Ligeledes kan en container med bad sættes op på række, hvilket vil sige, at du kan installere op til 10 containere på en gang, der tilsluttes både nemt og hurtigt!

DC-Supply tilbyder også en smart garage container

Mangler du i stedet en midlertidig garage, står DC-Supply også klar med en garage container, der egner sig perfekt til netop dette behov. En garage container er et godt alternativ til en traditionel garage eller carport, hvis du for eksempel står midt i et større renoveringsprojekt derhjemme. En garage container egner sig også både til privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner, da de kan bruges til meget mere end bare at opbevare privat udstyr. For eksempel har DC-Supply været med til at lave garage containere designet til cykelopbevaring for Comwell og speciallavede busgarager til Ålborg kommune. DC-Supply står derfor altid klar til at tilpasse deres løsninger til dine specifikke behov – uanset hvad din nye garage container skal bruges til. Det er ligeledes vigtigt for DC-Supply, at deres garage containere ikke bare matcher dine behov funktionelt, men også visuelt passer ind i de omgivelser, de placeres i. Dette kunne for eksempel betyde, at containeren beklædes med træ, eller at den males i en bestemt farve, der fint matcher omgivelserne. Mulighederne stopper dog ikke der, da en garage container fra DC-Supply altid kan tilpasses både udvendigt og indvendigt, sådan at du kan få installeret præcis den container, du går rundt og har i tankerne.

Læs mere om mulighederne indenfor leje eller køb af containere på www.dc-supply.dk!