Imponerende firmafrokostordning fra Madkonceptet

Madkonceptet klarer din frokost! Fem hjørnesten ligger til grund for denne catering virksomhed, der altid prioriterer kundens behov først. Kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet. Lyder dette som noget for dig og din virksomhed, så læs mere herunder om mulighederne for en lækker firmafrokostordning.

Madkonceptet leverer lækker mad i firmafrokostordning

En firmafrokostordning er perfekt til virksomheder i eller omkring København, der gerne vil kunne tilbyde sund og velsmagende mad til deres ansatte på daglig basis. Firmafrokostordninger fra Madkonceptet bliver nemlig aldrig kedelige, men består i stedet altid af nye opskrifter, friske råvarer og generelt velsmagende mad. De erfarne kokke, der står og rører i gryderne hos Madkonceptet følger nemlig med i tidens gastronomiske trends. Du får på ingen måde bare kedelige salatfade eller ensformige pålægsfade serveret dag ud og dag ind. Dig og dine kollegaer kan i stedet stykke en firmafrokostordning sammen, der passer til netop jeres smag. Dette betyder også, at I kan få en firmafrokostordning arrangeret, hvis I for eksempel ønsker enten vegetarisk eller vegansk mad. Eller hvis I på arbejdspladsen har medarbejdere, som er allergiske over for bestemte fødevarer. Alle firmafrokostordninger leverer på god velsmag og består altid af et både varieret og spændende udvalg af retter, der løbende videreudvikles og nytænkes.

Bliv mætte med en frokostordning til firmaer

En frokostordning til firmaer i eller omkring København er ikke svær at få stablet på benene. Hos Madkonceptet finder du altid special tilpassede løsninger på en frokostordning til firmaer, sådan at I kan blive mætte på jeres præmisser – hver dag! Der findes mange muligheder på markedet når det gælder en frokostordning til firmaer. Ofte ligner de meget hinanden, især når det gælder pris. Forskellen på madordninger ligger dog i kvaliteten og ikke mindst mængden. Hos Madkonceptet bliver retter ikke inddelt efter gram, ligesom at der ikke tages gebyrer for vegetarer eller veganere. Madkonceptet forsøger nemlig altid at levere en fleksibel frokostordning til firmaer, der ønsker det bedste for deres medarbejdere. Derfor er det også en mulighed at bestille en frokostordning til firmaer på prøvetid, sådan at I kan vurdere, om det passer til jeres profil. Denne prøve løber hen over en uge, hvor I får leveret frokost helt som, hvis I var skrevet op til en fast ordning hos Madkonceptet. Dette er selvfølgelig ikke bindende, men en service, der tilbydes til interesserede kunder. Find en kontaktformular, hvor I kan skrive jer op til en frokostordning til firmaer på www.madkonceptet.dk. Her finder I ligeledes kontaktoplysninger på den administrative afdeling, der altid står klar, hvis I skulle have brug for hjælp eller opklarende spørgsmål.