Hvordan lejer man en kran?

9. juli 2021

Det er bestemt ikke hver dag, at man skal bruge en kran. Men hvad end du er en privatperson eller pludselig mangle en kran til et professionelt byggeprojekt, så kan det være vigtigt at vide, hvad man skal være klar over, når man skal leje en kran.

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at der findes forskellige krantyper til leje. Det gør der naturligvis, fordi der findes kraner til næsten alle tænkelige behov. Disse forskellige modeller er typisk baseret på deres rækkevidde og deres evne til at klare opgaver inden for en bestemt løftekapacitet. Dertil kan der dog også være andre relevante områder at tage hensyn til. Det kunne f.eks. være kranens mobilitet, manøvredygtighed og naturligvis prislaget for at få den ud og klare løfteopgaven.

Det har du typisk brug for

Det er de færreste private, som får brug for at få en kran ud, der har en kæmpe løftekapacitet eller rækkevidde på +50 meter. Ofte kan en mobilkran være en rigeligt fin løsning. Husk på, at private typisk skal have klaret opgaver som kræver løft på maks. et par ton. Der kan også være tale om ting som legehuse eller andet, hvor der skal løftes over hæk eller væg, hvor det ikke så meget er vægten, men mere behovet for at kunne løfte, der er i fokus.

En mobilkran kommer med den fordel, at den kan køre på de offentlige veje uden særlig godkendelse. Dermed kan kranen sendes relativt hurtigt ud, og den kan tilmed også klargøre på få minutter! Dermed får du en løsning, hvor de få klaret din opgave nemt og ubesværet – samtidig med at prisen holdes i den lavere ende inden for det spektrum, man arbejder i, når man har med kraner at gøre.

Du kan naturligvis altid kontakte et kranfirma for nærmere vejledning og for at høre ind til deres ekspertise m.m. Kontakt gerne et kranfirma nær din adresse, så du sparer på din egen udgift til at få den bragt frem til dit domicil.

Relateret Artikler

Madkonceptet leverer frokostordning til firmaer

Madkonceptet leverer frokostordning til firmaer

Madkonceptet er et kendt navn inden for catering i hovedstadsområdet og fortjener i den grad den positive opmærksomhed. Med et kvalitetsniveau der altid er over gennemsnittet samt mad, der bliver leveret med et smil og smager dejligt, er virksomheden en oplagt...

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst og forudsigelse i menneskets historie. I mange år har folk brugt krystal penduler i stedet for kompasser for at finde vej. Kunsten at bruge krystalpendler er en af verdens ældste opdagelser, og den er...

På Børneliv forklares børns sociale liv

På Børneliv forklares børns sociale liv

Børns udvikling har meget at gøre med, hvem de er sammen med, og hvilke lege samt legetøj de anvender. Du kan på www.borneliv.dk lære meget mere om, hvordan børn interagerer med hinanden både i forhold til dem selv og andre. Læs mere om Jørn Martin Steenholds...