Hvad koster en opladning af elbil

En elbil er en meget anderledes måde at køre fra sted til sted på, men én ting er den samme som alle andre elbiler at, det kræver en opladning at lade den op. Opladning koster omkring 2-3 kroner for hver fuld opladning alt efter hvor meget du kører, bortset fra at det selvfølgelig er billigere, hvis du bruger din elbil oftere. Hvis du har din egen oplader derhjemme, er der ingen ekstra abonnementer at betale for. Dog kan du læse længere nede om de abdomenet løsninger som du kan anskaffe dig til virkelig billige penge. Opladning med et abonnement kræver ingen installation af en elektrisk oplader og er i stedet afhængig af, at der er hurtige lade stationer til rådighed langs dine almindelige kørselsruter. Opladning er ofte lidt dyrere her, fordi det koster elektricitet at oplade en elbil, når du ikke er hjemme, men det er stadig billigere end brændstof, så hvorfor ikke give det en chance, hvis der er masser af muligheder. Spar penge ved at opladning din Elbil.

En Elbil gør det muligt at spare penge i længden

Det er meget enkelt at oplade din elbil. Opladning af en elbil kan ske på tre forskellige måder. Opladning i hjemmet, opladning uden for hjemmet og opladning med et abonnement. Opladning derhjemme er langt den billigste måde at oplade den på, hvis du har din egen oplader på stedet. Opladning tager ca. 3-4 timer for hvert fuldt batteri, så det har sine begrænsninger, da du ikke bare kan vågne op om morgenen med et fuldt batteri, hvis du har planer om at køre lange ture. Hvis du bor hvor der er mange hurtigladere langs hovedvejene, behøver det heller ikke at være et problem, for de er også super hurtige, og lader super stærkt så din elbil altid kan beholde sin strøm.

Oplad din Elbil med abonnement løsninger

Opladning uden for hjemmet fungerer på samme måde, og der er mange forskellige virksomheder, der tilbyder dig at oplade. Et af vores mest kendte er E.ON med deres Home Free elbils ladnings program, hvor folk, der har elbiler, kan tilmelde sig uden at skulle betale installation for deres egen oplader. Det vil sige at du altid derhjemme kører på abonnement platform, som gør at du for kun 649 kr. om måneden har ubegrænset opladning i hjemmet. Opladning uden for hjemmet er normalt dyrere end opladning i hjemmet, fordi det koster elektricitet at få en elbil opladet, når du ikke er hjemme, men det er stadig billigere end brændstof, så hvorfor ikke give det en chance, hvis der er masser af hurtige opladere langs dine almindelige kørselsruter.