Husk dette inden badeferien

8. maj 2022

Har du snart badeferie? Så glem ikke at pakke alle de ting, du skal bruge. Det er ikke altid, man tænker over, hvad man skal bruge, når man skal på badeferie. Men her kommer en pakkeliste med de vigtigste ting, du skal have med.

Snorkel

En snorkel er ikke kun for dykkere. En snorkel er også god, hvis du skal svømme eller snorkle langs kysten. Med en snorkel kan du nemlig undgå, at du skal hele tiden komme op til overfladen for at få luft. Det gør, at du kan svømme længere og uden pauser.
En snorkel er særligt god, hvis du skal svømme eller snorkle i hav, der er lidt mere roligt. Men selv på en bølgeblikket strand kan det være en fordel at have en snorkel med. Det er dog ikke nødvendigt med en dykkermaske, for en almindelig her finder du en snorkelmaske kan sagtens gøre tricket.

Badetøj

Det er selvfølgelig et must at pakke badetøj til badeferien. Men husk også at pakke noget ekstra tøj, hvis det bliver koldt. Det kan godt være, at det er varmt nok til at svømme i, men når du kommer op af vandet, kan det godt føles koldt.
Derfor er det en god idé at have noget ekstra tøj med, som du kan tage på, når du kommer op af vandet. Det kan for eksempel være en sweatshirt, et par shorts eller et tørklæde.

Solcreme

Når du skal på badeferie, er det vigtigt at huske solcreme. Selvom det måske ikke er så varmt, at du skal ligge og sole dig, så kan det godt være, at du har behov for at bruge solcreme. Det kan for eksempel være på stranden, hvor der ikke er så meget skygge.
Det er dog ikke kun på stranden, at du skal bruge solcreme. Du skal også bruge solcreme, hvis du skal være ude i længere tid ad gangen.

Relateret Artikler

3 grunde til at du skal bruge en Tip trailer

3 grunde til at du skal bruge en Tip trailer

Ved du, hvad en Tip trailer er, og hvad den kan bruges til? Hvis ikke, så er du kommet til det rette sted! En Tip trailer er en smart og praktisk trailer, der hjælper dig med at transportere en masse forskellige materialer, varer og udstyr, hvor end du vil hen. I...

Alt du skal have for at komme i gang med floorball

Alt du skal have for at komme i gang med floorball

Hvis du har fået en interesse for sporten floorball og gerne vil begynde at spille det noget mere, så er du bestemt ikke den eneste. Flere har fået øjnene op for den sjove sport, og den ses oftere og oftere i idrætshallerne. Men hvad skal du egentlig investere i for...

Alt du behøver at vide om sexlegetøj

Alt du behøver at vide om sexlegetøj

Sexlegetøj kan være en fantastisk måde at krydre dit sexliv på, tilføje nye fornemmelser og udforske nye måder at udforske nydelse på. Uanset om du lige er begyndt, eller du har en vis erfaring med legetøj til sex, er det vigtigt at forstå det grundlæggende, så du kan...