Husk dette inden badeferien

8. maj 2022

Har du snart badeferie? Så glem ikke at pakke alle de ting, du skal bruge. Det er ikke altid, man tænker over, hvad man skal bruge, når man skal på badeferie. Men her kommer en pakkeliste med de vigtigste ting, du skal have med.

Snorkel

En snorkel er ikke kun for dykkere. En snorkel er også god, hvis du skal svømme eller snorkle langs kysten. Med en snorkel kan du nemlig undgå, at du skal hele tiden komme op til overfladen for at få luft. Det gør, at du kan svømme længere og uden pauser.
En snorkel er særligt god, hvis du skal svømme eller snorkle i hav, der er lidt mere roligt. Men selv på en bølgeblikket strand kan det være en fordel at have en snorkel med. Det er dog ikke nødvendigt med en dykkermaske, for en almindelig her finder du en snorkelmaske kan sagtens gøre tricket.

Badetøj

Det er selvfølgelig et must at pakke badetøj til badeferien. Men husk også at pakke noget ekstra tøj, hvis det bliver koldt. Det kan godt være, at det er varmt nok til at svømme i, men når du kommer op af vandet, kan det godt føles koldt.
Derfor er det en god idé at have noget ekstra tøj med, som du kan tage på, når du kommer op af vandet. Det kan for eksempel være en sweatshirt, et par shorts eller et tørklæde.

Solcreme

Når du skal på badeferie, er det vigtigt at huske solcreme. Selvom det måske ikke er så varmt, at du skal ligge og sole dig, så kan det godt være, at du har behov for at bruge solcreme. Det kan for eksempel være på stranden, hvor der ikke er så meget skygge.
Det er dog ikke kun på stranden, at du skal bruge solcreme. Du skal også bruge solcreme, hvis du skal være ude i længere tid ad gangen.

Relateret Artikler

Madkonceptet leverer frokostordning til firmaer

Madkonceptet leverer frokostordning til firmaer

Madkonceptet er et kendt navn inden for catering i hovedstadsområdet og fortjener i den grad den positive opmærksomhed. Med et kvalitetsniveau der altid er over gennemsnittet samt mad, der bliver leveret med et smil og smager dejligt, er virksomheden en oplagt...

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst

Krystal penduler er en af de ældste metoder til spådomskunst og forudsigelse i menneskets historie. I mange år har folk brugt krystal penduler i stedet for kompasser for at finde vej. Kunsten at bruge krystalpendler er en af verdens ældste opdagelser, og den er...

På Børneliv forklares børns sociale liv

På Børneliv forklares børns sociale liv

Børns udvikling har meget at gøre med, hvem de er sammen med, og hvilke lege samt legetøj de anvender. Du kan på www.borneliv.dk lære meget mere om, hvordan børn interagerer med hinanden både i forhold til dem selv og andre. Læs mere om Jørn Martin Steenholds...