Husk dette inden badeferien

8. maj 2022

Har du snart badeferie? Så glem ikke at pakke alle de ting, du skal bruge. Det er ikke altid, man tænker over, hvad man skal bruge, når man skal på badeferie. Men her kommer en pakkeliste med de vigtigste ting, du skal have med.

Snorkel

En snorkel er ikke kun for dykkere. En snorkel er også god, hvis du skal svømme eller snorkle langs kysten. Med en snorkel kan du nemlig undgå, at du skal hele tiden komme op til overfladen for at få luft. Det gør, at du kan svømme længere og uden pauser.
En snorkel er særligt god, hvis du skal svømme eller snorkle i hav, der er lidt mere roligt. Men selv på en bølgeblikket strand kan det være en fordel at have en snorkel med. Det er dog ikke nødvendigt med en dykkermaske, for en almindelig her finder du en snorkelmaske kan sagtens gøre tricket.

Badetøj

Det er selvfølgelig et must at pakke badetøj til badeferien. Men husk også at pakke noget ekstra tøj, hvis det bliver koldt. Det kan godt være, at det er varmt nok til at svømme i, men når du kommer op af vandet, kan det godt føles koldt.
Derfor er det en god idé at have noget ekstra tøj med, som du kan tage på, når du kommer op af vandet. Det kan for eksempel være en sweatshirt, et par shorts eller et tørklæde.

Solcreme

Når du skal på badeferie, er det vigtigt at huske solcreme. Selvom det måske ikke er så varmt, at du skal ligge og sole dig, så kan det godt være, at du har behov for at bruge solcreme. Det kan for eksempel være på stranden, hvor der ikke er så meget skygge.
Det er dog ikke kun på stranden, at du skal bruge solcreme. Du skal også bruge solcreme, hvis du skal være ude i længere tid ad gangen.

Relateret Artikler

Skab et hyggeligt udeliv året rundt

Skab et hyggeligt udeliv året rundt

Hvis der er noget vi gerne vil som familie i dag, så er det at komme lidt væk fra alle de skærme der fylder i hverdagen. Det gælder både os voksne og vores børn. For når vi træder væk fra smartphones og tablets er vi nemlig sammen på en helt anden måde. Men det er jo...

Pfos er et stort problem for miljøet og menneskers sundhed

Pfos er et stort problem for miljøet og menneskers sundhed

Pfos tilhører en familie af syntetiske kemikalier kendt som PFAS'er, som anvendes i industrielle processer, brandslukningsskum og andre produkter. Pfos er meget persistent i miljøet og er fundet i forhøjede niveauer over hele verden. Ud over sin indvirkning på miljøet...

Dating sider gør det nemt og bekvemt at møde kærligheden

Dating sider gør det nemt og bekvemt at møde kærligheden

Dating sider bliver stadig mere populære og udbredt blandt folk, der leder efter romantiske forhold. De giver en bekvem måde at møde potentielle partnere på, uden at man behøver at gå ud og mødes personligt. På dating  sider kan brugerne oprette profiler, søge efter...