Hedenhus: Alt i æterisk olie, kakaosmør og andre naturlige produkter i høj kvalitet

Hedenhus kan blive din nye forhandler af økologiske råvarer og bæredygtige løsninger. Hos Hedenhus går man nemlig op i naturen, miljøet og en renere hverdag. Derfor forhandles en lang række produkter, der kan bruges i din hverdag og samtidig være med til at rykke vores forbrugsvaner i en grønnere retning. Find alt fra forskellige former for æterisk olie til zero-waste-produkter på www.hedenhus.dk.

Æterisk olie har gode, lindrende egenskaber

Æterisk olie af høj kvalitet er en stor produktkategori hos Hedenhus. Disse kan bruges til mange forskellige formål og er for eksempel anvendelige i forlængelse af de lav-selv-kosmetiksæt, der også forhandles på www.hedenhus.dk. En æterisk olie dufter nemlig ikke bare godt, men har også forskellige former for lindrende effekter, der ofte er rettet mod noget meget specifikt. For eksempel kan enebær olie være med til at berolige dine nerver, hvis du har problemer med angst eller nervøsitet, ligesom at eukalyptusolie kan hele forbrændinger eller infektioner. Æterisk olie er derfor mere end bare en duft, da de ofte er udvundet fra lægeplanter, frugtskaller, bark eller blomster og således har diverse helende egenskaber. De udvindes enten ved vanddamp-destillation eller pres, og en æterisk olie er således et 100 % naturligt produkt.

Brug kakaosmør til hjemmelavet kosmetik

Har du planer om at lave dine egne kosmetiske produkter, er kakaosmør svært at komme udenom. Kakaosmør fra Hedenhus er nemlig perfekt til anvendelse i kosmetiske produkter på grund af dens høje kvalitet og blødgørende effekt. Deres kakaosmør er desuden fuldt ud økologisk og derfor hverken tilsat parfume, vitaminer eller andre former for tilsætningsstoffer. Derfor er dette kakaosmør perfekt til læbepomader, salver, cremer, sæber eller lotions. Den faste og gule olie, der udgør kakaosmør, produceres ved at koldpresse kakaobønnen, hvilket også betyder, at kakaosmørret har en dejlig duft af chokolade. Denne naturlige duft fjernes ikke, hvis du køber denne version af kakaosmør fra Hedenhus, og den har således ikke været udsat for hårde kemiske processer eller er blevet deodoriseret. Du har dog mulighed for at købe en duftreduceret udgave, hvis du har et problem med den naturlige duft. Her er duften dog reduceret ved en proces, der involverer vanddamp, hvilket betyder, at heller ikke er taget kemikalier i brug her. Begge typer af kakaosmør er derfor fuldt ud naturlige, og derfor produkter du trygt kan bruge til at lave kosmetik og hudpleje.

Vil du læse videre om enten æterisk olie eller kakaosmør, kan du med fordel besøge www.hedenhus.dk, hvor du både finder masser information om de enkelte produkter og butikken generelt.