Håndjern og vagt jakker fra SECTRO

Hos SECTRO kan du finde solide håndjern og behagelige vagt jakker, der udstyrer dig til at håndtere både alle udfordringer. Der er ikke den sikkerhedsopgave, der ikke kan blive løst med produkter fra SECTRO. Hvis din dagligdag består af at holde folk sikre og beskytte dine kunder, så er dette utvivlsomt en artikel for dig. Læs mere om udvalget af håndjern og vagt jakker nedenfor.

SECTRO leverer sikkerhed med håndjern

SECTRO er en virksomhed, som leverer produkter til al slags sikkerhedspersonale. De har eksempelvis håndjern, og disse produkter er i særdeles slidstærk kvalitet. Det skal de selvfølgelig være, hvis de skal være anvendelige på personer, der skal tilbageholdes. SECTRO har blandt andet de samme modeller af håndjern, som politiet bruger, hvilket gør en overdragelse nem. Når du klikker ind på deres produkter, vil du kunne finde håndjern, der har NIJ standard 0307.01-certificeringen. Det betyder, at de er testet på en bestemt måde og bedømt sikre og pålidelige. Sortimentet fra SECTRO tæller også smarte engangshåndjern. De kan klippes eller skæres af, når opgaven er løst, og der er kommet ro på situationen. Derudover har SECTRO håndjernsnøgler, som kan sidde eksempelvis i skjortelommen. De er meget behændige i pressede situationer. Kigger du ind forbi www.sectro.dk, kan du med stor sandsynlighed finde et sæt håndjern, der passer til dine behov. Så kan du føle dig sikker på, at du kan løse dine opgaver og minimere eventuelle sikkerhedsrisici.

De har vagt jakker til ethvert vejr

Hos SECTRO finder du også vagt jakker. De fås i forskellige prisklasser, så der er noget til ethvert budget. Du kan finde behagelige og budgetvenlige vagt jakker i lækre, åndbare materialer. De er behagelige at have på under hele den lange vagt. De fås med forstærkede ærmer, et stort antal funktionelle lommer og ’Vagt’- og ’Security’-skrift. Der er vind- og vandafvisende vagt jakker til selv det mest udfordrende danske vejr. I den mere avancerede ende er der sågar multifunktionelle jakker, som er inspireret af militære specialstyrker. Der er polarprøvede vagt jakker i en kombinationen af softshell ydre og speciel isolering, som kan holde dig varm i temperaturer ned til minus 30 grader. Med en vagt jakke fra SECTRO kan du være klædt perfekt på til en lang vinternat foran de danske barer og sommeraftenerne ved festivalerne. Kontakter du butikken, der specialiserer sig i sikkerhedsudstyr, vil de helt sikkert gerne gøre dig klogere på både de prisvenlige og de avancerede modeller. Der er et væld af funktioner på specielt de sidste, så der skal nok være et produkt til din sikkerhedsopgave. Derudover har de gratis fragt, når du køber for over 400 kr.