Guide: Tre gode oplevelser til foråret

I tvivl om hvordan du bedst oplever foråret? Her får du tre gode oplevelser, du skal igennem, inden sommeren rammer.

Besøg den smukke nationalpark Rebild bakker

En god måde at opleve foråret på er ved at komme helt ud i naturen. Forårets natur er noget, af det smukkeste vi kan opleve, og en udflugt til Rebild bakker er perfekt for dig, som gerne vil opleve denne natur i dens helt rette element. Med store lyngklædte bakker og åben natur er Rebild bakker perfekt for dig, som vil opleve foråret helt tæt på.

Årets første is

For mange er de første solstråler i foråret tegn på, at sommeren er lige så stille på vej. De betyder, at vi endelig kan glæde os til både længere og varmere dage, og alt hvad der hører til disse. Foråret er også for mange det tidspunkt, hvor årets første is skal nydes. – Nogle starter naturligvis før andre, og måske holder nogle aldrig rigtigt pause med isen – men uanset hvordan du plejer at se frem til sommerens is, skal én hvert fald være den første. Du kan med fordel gøre forårets første is til en familietradition, som i alle kan se frem til at dele i fremtiden.

Hold et kræmmermarked

Rigtig mange bruger også det danske forårsvejr som indikator til at få ryddet godt ud og op i og omkring hjemmet. Det er derfor helt oplagt i denne sammenhæng at udnytte den oprydning til at holde et lille og intimt kræmmermarkedet. Hvis du bor i et af de mange danske boligkvarterer, kan du med fordel forsøge at få flere af dine naboer med på idéen, således i både kan være flere om at planlægge det men også får at få flere potentielle købere til at deltage. – Og så er det bare ekstra hyggeligt at få samlet hele kvarteret om noget så simplet som et kræmmermarked.