Guide: Sådan vælger du den rette pizzaovn

Når du vil lave pizzaer til salg i erhverv, så kommer du ikke uden om at skulle smide penge efter en god pizzaovn. Uanset om du agter at åbne et pizzeria, eller du bare har et bageri kørende med salg af pizza ved siden af de klassiske produkter i form af brød og kage, bør du for at sikre et resultat, der falder i god jord, få en dedikeret pizzaovn. Her kan lære om, hvordan du vælger den rette pizzaovn.

Hvad koster en pizzaovn til erhverv egentlig?

Pizzaovne kan du få billigt, hvis du er parat til at købe dem brugt. Vælger du at købe dem nye, skal du være parat til at lægge ca. 40.000 til 60.000 kr. på bordet for at få noget til erhverv af kvalitet. Hvis du bare sælger pizzaer som ét af flere produkter, så kan du godt få en billig model til 10.000 til 15.000 kr. Har du en restaurant kørende med et overfyldt køkken, skal du vælge en kompakt model.

Vælg en pizzaovn med den rette kapacitet

Læs mere her, hvis du ønsker at se dine muligheder inden for pizzaovne. De mindste modeller har kun plads til én pizza ad gangen, men de fleste pizzaovne kommer med to etager og stort nok areal på bagepladen til, at du kan lave flere pizzaer på samme tid. Energikilden er vigtig, når du vælger en pizzaovn. Nogle kører på el. Andre varmes af brænde. I praksis forveksles disse ikke med hinanden.

Pizzaovne i forskellige bredder

Du kan finde pizzaovne i forskellige bredder, hvilket en del ejere af pizzeriaer, der har åbnet biks i en nedslidt kælder, kan prise sig lykkelige for. Så du vil sjældent stå i en situation, hvor du ikke har plads i køkkenet til en pizzaovn af format. Prøv at se, hvilke muligheder du har inden for pizzaovne.