Gode råd til styling af tyndt hår

Måske har du altid haft tyndt hår. Måske er du begyndt at tabe så meget af håret, er du ser en markant fortynding. Om det er det ene eller det andet, der er tilfældet for dig, så kan det være en hjælp at finde ud af, hvordan du bedst styler dit tynde hår. For det kan både bidrage til din stil, og så vil det også for mange give et selvtillidsboost, når man ved, hvordan man bevidst viser sig fra sin bedste side. For dig med tyndt hår er altså her nogle gode råd til styling.

Eksperimentér med extensions og andet tilbehør

Mange kvinder med tilbehør vælger at bruge extensions eller lignende former for tilbehør til at style tyndt hår.

Når du eksempelvis sætter håret op, kan du vælge at bruge en hårelastik med ægte hår, hvis du synes, der mangler en smule volumen.

Ser du skaldede pletter, måske som følge af hårtab, så kan du også overveje at bruge en topper med rigtigt hår.

Alt sammen kan bruges til udnytte dit naturlige hår, og så blot at spæde til, hvis du synes, der mangler lidt fylde.

Kend de rigtige frisurer

Det er desuden vigtigt, at du ved, hvad du kan og ikke kan med dit hår. Desværre ser man mange modeller med tykt og fyldigt hår, også selvom det ikke altid er naturligt. Det er bare vigtigt at være opmærksom på, at det der fungerer i tykt hår, måske ikke altid vil fungere i tyndt.

Når du går til frisøren, kan det være en god idé at tale med frisøren om dine muligheder. De er nemlig eksperter i at få det bedste frem i det hår, du nu engang har.

Derudover kan det være en god idé at fokusere på frisurer specifikt til tyndt hår, når du styler det. Så vil du nemmere få de smukkeste resultater.