Giv medarbejderne motivationskursus af John Harmsen

28. december 2022

Brokker dine medarbejdere sig? Giv dem et humoristisk motivationskursus med JohnHarmsen eller et foredrag om trivsel på arbejdspladsen, og få gladere og mere produktive medarbejdere og ledere. I lærer at gøre plads til hinandens idéer og at fokusere på, hvad I kan i stedet for, hvad I ikke kan. Brokkekulturen bliver vendt til arbejdsglæde, og de redskaber, I får, kan I bruge på arbejdspladsen og derhjemme. Bestil et motivationskursus eller foredrag om trivsel på arbejdspladsen nu.

Glæd medarbejderne med et motivationskursus

Med et humoristisk motivationskursus lærer medarbejderne at tage ansvar og at blive bedre kolleger. Når medarbejderne tager ansvar for deres egen trivsel og bliver optimistiske og motiverede, og lederne gør det samme, er der pludselig meget, der kan lade sig gøre. Og det bedste er, at glæde og optimisme giver bedre livskvalitet. På kort tid bliver brokkementaliteten vendt, og medarbejderne vil efter et motivationskursus gøre deres bedste for at være gode kolleger. Fordi kurset er humoristisk, bliver alle medarbejderne og lederne fanget. Bestil et motivationskursus nu på www.johnharmsen.dk. Han har 19 års erfaring.

Noget af det, der virker, er, at medarbejderne føler, at de bliver lyttet til, når deres idéer tages alvorligt. De redskaber, I får på et motivationskursus, er letforståelige, og I kan bruge dem både i virksomheden og privat. Fagligheden i motivationskurset er seriøst, selv om det serveres på en humoristisk måde, og du kan få kursets længde tilpasset jeres virksomheds behov.

Foredrag om trivsel på arbejdspladsen

Gør noget godt for dine medarbejdere på jeres næste firmaevent ‒ inviter dem til et foredrag om trivsel på arbejdspladsen. Et af de foredrag, der hurtigt er blevet populært er “Verdens Bedste Kollega”. Nu er der kommet en ny version af dette foredrag om trivsel på arbejdspladsen, og det hedder “Verdens bedste kollega 2.0”. På foredraget lærer I, hvad det vil sige at være en god kollega, I hører om, hvordan I kommer ovenpå efter forandringer, og I stifter bekendtskab med DISC-konceptet. DISC-konceptet handler om, hvilke personlighedstyper, der er på en arbejdsplads. Ved at prikke til medarbejdernes holdning til brokkekulturen, er det muligt at ændre den og skabe en bedre arbejdsplads.

Trænger I til en bedre kultur i virksomheden? Så nedsæt en styregruppe, så I kan få det motivationskursus eller foredrag om trivsel på arbejdspladsen, der passer bedst til jer. Når I har valgt kurset eller foredraget, er det vigtigt at melde datoen ud hurtigt, så flest muligt kan deltage. I får mere sammenhold, når medarbejderne og lederne begynder at bevæge sig op af arbejdsglæde-trinene. Skriv om jeres udfordringer, og få et oplæg vedrørende et motivationskursus eller et foredrag om trivsel på arbejdspladsen inden for 24 timer. Kontakt www.Johnharmsen.dk i dag.

Relateret Artikler

3 grunde til at du skal bruge en Tip trailer

3 grunde til at du skal bruge en Tip trailer

Ved du, hvad en Tip trailer er, og hvad den kan bruges til? Hvis ikke, så er du kommet til det rette sted! En Tip trailer er en smart og praktisk trailer, der hjælper dig med at transportere en masse forskellige materialer, varer og udstyr, hvor end du vil hen. I...

Alt du skal have for at komme i gang med floorball

Alt du skal have for at komme i gang med floorball

Hvis du har fået en interesse for sporten floorball og gerne vil begynde at spille det noget mere, så er du bestemt ikke den eneste. Flere har fået øjnene op for den sjove sport, og den ses oftere og oftere i idrætshallerne. Men hvad skal du egentlig investere i for...

Alt du behøver at vide om sexlegetøj

Alt du behøver at vide om sexlegetøj

Sexlegetøj kan være en fantastisk måde at krydre dit sexliv på, tilføje nye fornemmelser og udforske nye måder at udforske nydelse på. Uanset om du lige er begyndt, eller du har en vis erfaring med legetøj til sex, er det vigtigt at forstå det grundlæggende, så du kan...