Giv dit udeområde et frisk pust og få mere ud af din have

Det er dejligt at gå ud og nyde duften af nyslået græs eller betragte bladenes farver skifte efter årstiderne. Et vindpust i ansigtet og solens stråler, der bager ned på din hud, kan noget helt særligt.

Vi har budt efteråret med alt, hvad det indebærer, velkommen, og der er stadig mange gode stunder at finde, når du sætter dig ud i din have.

Flotte havemøbler til din terrasse gør en kæmpe forskel

Drømmer du om at slappe af og nyde aftensolen udenfor i nogle flotte, behagelige og gode havemøbler? Der er et bredt udvalg af både havemøbelsæt med borde og stole, som samler hele familien, loungesæt, hvor du kan smække benene op, såvel som flotte bænke, som kan stå midt i din have og invitere til at mærke græsset mellem tæerne.

Hvis du gerne vil have et flot og eksklusivt look, skal du gå på opdagelse i granit havemøbler. Der er også mange fine havemøbler i træ, som kan give et klassisk, skandinavisk look. Eller du kan få fat i lette, fine møbler i naturflet. Vedligeholdelsen er selvfølgelig forskellig alt efter materialet.

Plant flotte blomster, som pryder din have

Elsker du også duften af blomster og at betragte synet af din haves samspil af blomster, buske og træer? Glæd dig selv og skab en hel sanseoplevelse at være ude i haven. Uanset om du er til store og prydende hortensiaer eller små beundringsværdige violer, giver blomster et farvepift til din grønne plæne eller dine krukker. Og så er det hyggeligt at gå rundt med en vandkande i hånden til de forskellige krukker og bede.

Gå på opdagelse i en eventyrlig verden, og få inspiration til at indrette din have i fx dit lokale havecenter. Er du klar til at nyde livet i din have?