Giv dit hjem en ny æstetik med Lucide lamper

Dit hjem har brug for forskellige former for belysninger – og den behøver ikke kun være funktionel, men kan også sagtens være både sjov og dekorativ.

Der findes masser af muligheder for at vælge en lidt mere alternativ form for belysning.

Har du f.eks. overvejet en bordlampe med et girafstel, hvor hovedet titter ud over skærmen? Eller en bordlampe, hvor en abe er i fuld gang med at klatre op mod lampeskærmen?

Begge eksempler er hentet fra den belgiske virksomhed Lucide. Deres produkter forhandles bl.a. på den danske webshop Lite-House, hvor du finder et fremragende udvalg af Lucide lamper.

Har du et meget klassisk hjem, giver de sjove Lucide lamper et fantastisk twist. Der findes dog selvfølgelig også andre mere klassiske varianter i udvalget, både til udendørs og indendørs brug.

Tag dine Lucide lamper med rundt i boligen

Lucide er et brand, der sigter mod det engelske ord for transparens, lucid. Målet er, at du får forholdsvis simple designs med en ligetil montering. Brandet kan f.eks. findes hos Lite-House.

Hvis du elsker idéen om at kunne flytte rundt på dine Lucide lamper, så tag meget gerne et kig på LED-lamperne fra den belgiske producent. Du anvender dem med batteri og har derfor masser af frihed til at flytte rundt på dem, som du nu engang ønsker det.

Tag dit LED-lys med ud på havebordet, eller placér det på forskellige steder i boligen, alt efter hvilken stemning du vil skabe.

Skab hygge med udendørs fletlamper

Hvis de mindre transportable LED-designs ikke er nok til at lyse dit uderum op, kan du også vælge de større Lucide lamper med flet.

De skaber med deres blotte tilstedeværelse en både varm og hyggelig stemning, måske i kontrast til de lidt mere kolde havemøbler på terrassen eller altanen.

Du får f.eks. også glæde af en integreret lysdæmper, så du kan skrue helt op for lyset under middagen, men nedtone det under hyggesnakkene ud på de små timer, hvor stemningen gerne bliver mere intim.

500 nye design årligt

Falder du pladask for Lucide lamperne på Lite-House, bliver du glad for nyheden om, at den belgiske lampegigant lancerer godt 500 nye design årligt. Så der er altid en god grund til at følge med i, hvad der bliver sendt ud på markedet.

De forskellige Lucide lamper sigter som udgangspunkt mod den modebevidste forbruger, der samtidig gerne vil have tilbudt attraktive priser. De giver dig alle mulighed for at give hjemmet en ny æstetik, hvad enten det skal være sjovt, funktionelt, dekorativt eller klassisk.