Går du med tanker om at lease din næste bil? Så læs med her!

Det er blevet utrolig populært at lease biler fremfor at investere i en bil ved et køb. I tilfælde af at du selv overvejer at lease din næste bil, så er denne guide lige noget for dig. For inden du leaser din næste bil, så er der lige en række ting, der er relevante for dig at overveje. Dette kan du heldigvis læse meget mere om i den følgende guide.

Hvilken type bil ønsker du at lease?

Du kan lease mange forskellige biltyper- og mærker. Derfor skal du først og fremmest gøre dig nogle tanker omkring, hvilken type bil du ønsker at lease. Der er masser af muligheder inden for både vw leasing såvel som leasing af Audi eller Ford.

Hvis du er i tvivl om, hvilken bil du skal lease, kan du besøge en bilforhandler og prøvekøre nogle forskellige biler. Det kan være med til at give dig en idé om, hvilken bil der er noget for dig.

Hvor længe vil du lease bilen?

Det næste du skal overveje, det er, hvor længe du vil lease bilen. Tag i den forbindelse højde for dit kørselsbehov. Der er naturligvis også en grænse for, hvor længe det kan betale sig for dig at lease fremfor at købe. Som udgangspunkt hedder det sig, at du binder dig i minimum 1 år, når du leaser en bil. Dog findes der også minileasing, der – som navnet antyder – lader dig lease en bil for en kortere periode.

Læs altid leasingaftalen nøje igennem, inden du skriver under

Når du har fundet den perfekte bil og fået udarbejdet en leasingaftale, så er det rigtig vigtigt, at du læser denne aftale grundigt igennem. Sørg for at alle informationer stemmer, og undersøg eksempelvis om der er gebyrer, i tilfælde af at du kører mere, end de aftalte kilometer.