Føl dig sikker med en brandslukker til hjemmet

Ønsker du at føle dig sikker i dit eget hjem? Går du og er nervøs for, at der kan opstå brand i dit hjem? Så bør du anskaffe dig en brandslukker til hjemmet.

Du kan med stor fordel overveje at købe en brandslukker til dit hjem, som du kan have liggende. En brandslukker til hjemmet er nemlig dit våben, hvis uheldet skulle være ude. Chancen er der desværre altid, og med en brandslukker til hjemmet har du muligheden for at redde både dit eget og din families liv.

Der findes forskellige typer af brandslukkere, og dit valg afhænger af, hvilken form for brand, du forventer kan opstå, hvis uheldet skulle være ude. Derudover bør dit valg af brandslukker afhænge af, hvor du ønsker at opbevare den, samt hvem der skal anvende den. En brandslukker til hjemmet kan nemt placeres lige ved hånden ved siden af komfuret eller i værktøjskassen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din brandslukker til hjemmet.

Sådan vælger du den helt rigtige brandslukker til hjemmet

En pulverslukker er anbefalet til det private hjem, da den slukker brande i langt de fleste faste stoffer – eksempelvis træ, papir, benzin og olie. En CO2 brandslukker er derimod særligt velegnet til elinstallationer. Du kan dog sagtens benytte den ved tilfælde af væskebrand. Der er også 112 brandslukkeren, der dækker et større område.

Der opstår brande hver eneste dag, og dette gælder både i private hjem og virksomheder. Derfor er det vigtigt at have de rette midler til at kunne slukke branden, således kan du mindske skaderne mindst muligt. Det er derfor en yderst god investering for alle omkring dig at have en brandslukker til hjemmet eller virksomheden, således alle kan føle sig mere trygge, hvis uheldet skulle opstå. Der er en nem og letforståelig manual på hver brandslukker og derfor kan alle bruge en brandslukker – selv i paniske situationer. Du kan med stor fordel placere en brandslukker i hjemmet et sted, hvor I alle sammen ved, den står. Således er alle i husstanden forberedt på uheldet.