Flotte udendørs ståltrapper fra First Floor CPH

Lad lyset vandre med First Floor CPH. Installer for eksempel en New Yorker glasvæg på kontoret eller i hjemmet, og gå aldrig på kompromis med lys i forbindelse med rumopdelinger. Hos First Floor CPH designes og produceres lækre stålprodukter som udendørs ståltrapper, der både er funktionelle og sætter et flot og moderne præg på din indretning.

Fornemt håndværk med udendørs ståltrapper fra First Floor CPH

En udendørs ståltrappe er en løsning fra First Floor CPH, der er yderst populær. En udendørs ståltrappe fås nemlig i et utal af modeller, sådan at du kan installere trapper, uanset om det er ligeløbstrapper eller kvartsvingstrapper. Den er ligeledes altid godt behandlet, sådan at den tåler vind og vejr. Dette skyldes galvaniseringen, der er med til at sikre mod rust samt at den grundes og pulverlakeres. Derfor kan den klare at stå i al slags vejr. En udendørs ståltrappe fra First Floor CPH har vundet utroligt meget popularitet, fordi det er en investering, der kan holde mange år fremover. I samarbejde med erfarne designere og håndværkere fra First Floor CPH kan du være med til at udvikle præcis den trappe, der skal installeres i dit hjem eller på din arbejdsplads. Du kan for eksempel sagtens være med til at bestemme, at din nye udendørs ståltrappe skal kombineres med nogle andre materialer.

Smukke New Yorker glasvægge til den modebevidste husejer

First Floor CPH har også vundet popularitet hos danskerne for deres klassiske New Yorker glasvægge. De har nemlig både tegnet, produceret og leveret over 300 New Yorker glasvægge på bare de seneste år, hvilket vidner om netop dette produkts store popularitet. En New Yorker glasvæg er perfekt til dig, der mangler rumopdeling, men ikke vil gå på kompromis med lys. Disse flotte stål- og glasstrukturer kan nemlig installeres på steder, hvor du for eksempel vil afskærme for lyd eller lugt, helt uden at det bliver indelukket. Et andet faktum, der spiller ind i populariteten, er alsidigheden. En New Yorker glasvæg kan nemlig med garanti installeres i dit hjem – uanset om du har behov for en New Yorker glasvæg, der er 25 meter lang, eller et enkelt fag væg på små 50 cm. De professionelle håndværkere står nemlig altid klar til at tilpasse deres løsninger efter netop dit hjem og dine behov. De kommer gerne forbi og tager en snak med dig om dine muligheder for en New Yorker glasvæg. På den måde kan du forventningsafstemme med professionelt fagfolk og vide dig sikker i den proces, der igangsættes.

Find kontaktinformationer på disse fagfolk på www.firstfloorcph.dk, og forfølg din drøm om en udendørs ståltrappe eller en New Yorker glasvæg allerede i dag!