Familieretsadvokat til sager om forældremyndighed – sådan kan du få hjælp

Når en familie bryder op, er der mange ting, der skal styr på. Blandt andet skal der styr på, hvordan børnene fremadrettet skal leve. Nogle opbrudte familier kan selv håndtere at aftale dette. Andre opbrudte familier har derimod brug for hjælp.

Hvis du og din ekspartner ikke kan blive enige om, hvordan forældremyndigheden skal fordeles, kan du vælge at starte en sag. Før du gør det, er det en god idé at kontakte en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed. Advokaten kan rådgive dig juridisk, så du står bedst muligt under sagen.

Hvornår er det nødvendigt med en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed?

Forældremyndighed omfatter ansvaret for at træffe beslutninger på sit barns vegne. Det kan for eksempel være beslutninger om skolevalg, medicinske indgreb eller bopæl. Som forælder kan du enten have delt eller fuld forældremyndighed.

Hvis du har delt forældremyndighed, deler du forældremyndigheden med barnets anden forælder. Har du derimod fuld forældremyndighed, er det kun dig, der har beslutningskompetencen over dit barn. Det kan give store komplikationer, når det skal besluttes, hvordan forældremyndigheden skal falde.

Når det er svært at navigere i en sag om forældremyndighed, kan det være godt med professionel hjælp. Derfor gør du også klogt i at alliere dig med en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed.

Få en dygtig familieretsadvokat på din side

Hvis du og din ekspartner ikke kan blive enige om, hvem forældremyndigheden skal tilfalde, kan du starte en sag om forældremyndighed. Det er ofte en meget følelsesladet sag, fordi det omhandler det vigtigste i dit liv; nemlig dit barn.

Derfor er det også en god idé at alliere dig med en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed. Advokaten kan repræsentere dig i Familieretshuset og eventuelt i retten. Derudover sørger advokaten naturligvis også for, at der er styr på al det juridiske.

Det er en uvurderlig hjælp under en svær sag.

Derfor skal du vælge Foraeldremyndighed.dk som din familieretsadvokat til sager om forældremyndighed

Bag Foraeldremyndighed.dk finder du advokatfirmaet Strauss og Garlik. Det er et respekteret advokatfirma, der blandt andet har specialiseret sig indenfor familieret. Det betyder derfor, at der står et helt team klar til at hjælpe dig, når du har brug for en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed.

Med Strauss og Garlik på din side er du i trygge hænder under hele processen. Det er en stor hjælp, når du står midt i en af de mest sårbare situationer i dit liv.