Få lavet et lækkert køkken helt fra bunden

Drømmer du om et nyt køkken? Måske du længe har levet med det køkken, der allerede var i den bolig, I bor i. Et køkken er en ganske stor investering, og derfor er det da også noget af det, nogle vælger at vente med, til de virkelig har råd til drømmekøkkenet. Der findes i dag mange køkkener, der er relativt nemme at få monteret, men hvis du gerne vil have et, som ikke er magen til alle andre, har du måske kigget på at få et lavet fra bunden ved snedker eller tømrer.

Uanset om det blot skal indsættes, eller om det virkelig skal bygges op fra bunden, er det vigtigt, at du har et godt samarbejde med en tømrer. Tømreren vil kunne rådgive dig og udføre opgaverne, du gerne vil have løst, så du snart kan stå med det køkken, du drømmer om. Besøg vores professionelle tømrerfirma i Valby.

Giv det gamle køkken en opfriskning

Der er mange ældre køkkener, som er fuldt funktionelle, selvom du måske ikke længere synes, de lever op til det design, du godt kunne tænke dig at se. Det betyder dog ikke, at det er nødvendigt at udskifte det hele – faktisk kan du relativt nemt give det gamle køkken nyt liv. Giv dine køkkenlåger nyt liv med professionel sprøjtemaling – så udnytter du alle materialerne, men får dem til at se helt nye ud.

Mange ældre køkkener er fremstillet i mørke træsorter, og selvom de kan være fantastisk flotte, er et mørkt køkken også med til at få rummet til at se mindre ud. Ved at få lågerne sprøjtelakeret er du med til at skabe lys og en fornemmelse af rum – og så kan du overveje, om I vil beholde den gamle bordplade, eller om du er klar på at indsætte en ny i for eksempel lyst træ.