Er du ny i Viborg? Så læs med her

Hvad enten du lige er flyttet til Viborg på grund af arbejde, eller måske bare fordi du havde lyst til noget nyt, så kan det, ganske forståeligt, være lidt af en omvæltning. For med mindre du allerede kender byen på forhånd, så er der ganske mange ting du skal have styr på. Og hvis du er ivrig for at lære din nye by at kende, ja så kan det jo ikke gå hurtigt nok. Men hvordan danner du dig egentlig det bedste overblik over din nye by? Læs med her, for jeg har nemlig samlet et hurtig guide til dig.

Orienter dig de rigtige steder

Det bedste du kan gøre for at lære din by bedre at kende er naturligvis at være nysgerrig. Men det handler i ligeså høj grad om at finde de helt rigtige kanaler at opsøge informationer. Der er selvfølgelig rig mulighed for at bruge alt fra google til sociale medier, for at finde ud af hvad andre siger. Men hvis du gerne vil lære din nye by at kende indefra så skal du have fat i dem, som rigtigt kender byen.

Det bedste tip er derfor at gøre god brug af Viborgs lokale medier. Når du læser lokalavisen, hvad enten den er printet udgave, eller online så får du et unikt billede af byen. Men hvad endnu vigtigere af – de skriver som regel også om kommende begivenheder og forsamlinger som du kan deltage i.

Spørg dem du kender

Hvis du ikke er så heldig, at blive inviteret til et introducerende velkomstmøde om byen – så er det en rigtig god idé at spørge dem du kender til råds. For selvom hele din omgangskreds måske ikke bor i Viborg, så er der god sandsynlighed for, at de kender lidt til byen alligevel. Du kan også spørge kolleger eller måske din nye nabo.