Er du glad for chokoloade, så er callebaut chokolade det perfekte chokolade til dig!

Hvis du er en chokoladeelsker, har du sikkert hørt om callebaut chokolade. Denne belgiske chokolade er kendt for sin rige smag og kvalitetsingredienser. Men hvad er callebaut chokolade egentlig?

Callebaut chokolade er lavet af en blanding af to forskellige typer kakaobønner – criollo og forastero. Criollo-bønnen er hjemmehørende i Central- og Sydamerika og er kendt for sin rige smag. Forastero-bønnen er derimod hjemmehørende i Afrika. Den er ikke lige så smagfuld som criollo-bønnen, men den giver callebaut chokoladen sin karakteristiske mørke farve.

Callebaut chokoladen fremstilles også ved en særlig proces, der giver den en blød og fløjlsagtig konsistens. Først bliver kakaobønnerne ristet og derefter malet til et fint pulver. Derefter tilsættes chokoladevæske (den smeltede form af kakaobønnerne) til pulveret sammen med sukker og mælk. Blandingen røres derefter, indtil den den bliver glat og cremet.

Denne chokolade bruges på mange forskellige måder, bl.a. til bagning, is og som topping til desserter. Den kan også spises alene som en godbid. Hvis du er på udkig efter en lækker chokolade af høj kvalitet, er callebaut chokolade et godt valg.

Alle muligheder er åbne med callebaut chokolade

Der er nogle Callebaut chokolader, der er særligt velegnede til at smelte. De har en lækker og afbalanceret smag, som enhver chokoladeelsker vil blive forelsket i. Chokolade kan dog bruges til utallige projekter, og ud over at glasere kager kan du også med fordel bruge den til konfekt eller fyldte chokolade. Ja, kort sagt, du kan bruge chokolade til stort set alle chokoladearbejder. Og det gælder, uanset om du er privatperson eller professionel. Gå på opdagelse i de mange forskellige smagsvarianter, som denne lækre chokolade findes i – du finder Callebaut chokoladeknapper.

Så hvad venter du på? Få kreativ med Callebaut chokolade og se, hvilke fantastiske kreationer du kan finde på!

Callebaut chokolade – af højeste kvalitet

Chokoladen er af allerhøjeste kvalitet. Den kommer fra en stor producent i Belgien, og netop denne producent anses for at være en af de allerbedste chokoladeproducenter i verden – og det siger ikke så lidt.

Og selv om chokolade af en sådan kvalitet ofte er forbeholdt professionelle konditorer, bagere og chokoladefabrikker, chokoladen er også tilgængelig for privatpersoner. Det giver dig mulighed for at skabe eksklusive hjemmebagte produkter, der vil imponere alle dine gæster.

Med chokolade kan du være sikker på at være helt i top, når det kommer til hjemmebagning. Så hvorfor ikke give det en chance? Du vil ikke være skuffet.